Iz vodičkog malonogometnog kluba Heroji 2007. posvećenog vatrogascima stradalima na Kornatu zgroženi su nakon što je njihovo vozilo noćas izgorjelo u Zagrebu, a sumnjaju da je vatra podmetnuta.

– Noćas je u Zagrebu zapaljeno kombi-vozilo u našemu vlasništvu. Vozilo za koje smo se mukotrpno borili i odvajali od sebe da bi ga priuštili. Klub smo koji je nastao u spomen na našu tragično stradalu braću i prijatelje. Uvijek smo pomagali našu zajednicu i sportske prijatelje kao i ovaj put gdje su naši prijatelji išli na natjecanje u Zagreb te nam se to sve vrati na ovakav način. Najstrože osuđujemo ovaj čin i zgražamo se nad njim u nadi da će se počinitelj pronaći i adekvatno kazniti – poručili su iz kluba MNK Heroji 2007. na službenim Facebook stranicama.

Kako smo ranije izvijestili, U Zagrebu je noćas oko četiri sata ujutro izgorio novi kombi u vlasništvu MNK Heroji 2007. dok je minibus u vlasništvu Gradskog poduzeća Vodice u zadnji trenutak spašen.

Spomenimo, Kickboxing klub Hrvatski branitelj dragovoljac posudio je svoj kombi udruzi Daj pet od srca kako bi isporučili prikupljene donacije socijalnoj samoposluzi u Vukovaru, a na put je planirano da idu minibusem od Gradskog poduzeća Vodice. Međutim zbog povećeg interesa roditelja da idu s djecom posudili su dodatni kombi od MNK Heroja, koji je na kraju totalno izgorio.

Sretno stigli kući

Djeca i roditelji vodičkog Kickboxing kluba Hrvatski branitelj dragovoljac, čiji su kombi i minibus jutros vandalskim činom zapalili u Zagrebu sretno su u kasnim popodnevnim satima stigli kući.

Njih su u Vodice prevezli vatrogasci grada Zagreba sa svoja dva kombija

„Kako sam i sam vatrogasac, na pomoći oko prevoza ponudila su nam se braća iz Zagreba. Tako smo u dva kombija krenuli i sretno stigli doma“ – kratko je za Info Vodice rekao Tomislav Ivas Mede, otac troje djece, članova Kickboxing kluba HBD koja su nastupala na turniru u Zagrebu te se zahvalio vatrogascima vozačima Anđelku Mihoku iz JVP grada Zagreba, Tomislavu Pogledić iz DVD-a Hrašće te zapovjedniku JVP Zagreb Jembrih Siniši na organizaciji prevoza.

Grad Vodice se zahvalio zagrebačkim vozačima na prevozu te im se odužio večerom u restoranu.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime