UPOZORENJE ZA ČITATELJE: Članak pri dnu sadrži uznemirujuće fotografije!

Županijsko državno odvjetništvo u Splitu tijekom srijede je objavilo da je donijelo rješenje o provođenju istrage protiv Kreše G. (1965.) zbog postojanja osnovane sumnje da je pokušao ubiti 34-godišnjeg Petra B. koji se u stanju kome trenutno nalazi u splitskoj bolnici.

VEZANI SADRŽAJ:

Kako navodi ŽDO, postoji osnovana sumnja da je okrivljenik 8. listopada 2018. oko 17:15 sati na području Županije splitsko-dalmatinske na ulici ispred stambene zgrade tijekom međusobnog verbalnog i fizičkog sukoba s dvije osobe, u nakani oduzimanja života muškarcu (1984.), iz pojasa hlača izvukao pištolj marke češka zbrojevka, i prema njemu ispalio hitac nanijevši mu prostrijelnu ranu glave s posljedičnim krvarenjem i kontuzijom mozga, višestruki prijelom vratnog kralješka i kostiju maksilarnih sinusa. Navedene ozljede su teške i po život opasne te je oštećenik vozilom hitne medicinske pomoći odvezen i hospitaliziran u Kliničkom bolničkom centru Split.

Županijsko državno odvjetništvo u Splitu predložilo je da se protiv okrivljenika odredi istražni zatvor zbog opasnosti utjecaja na svjedoke i zbog ponavljanja kaznenog djela.

Sudac istrage Županijskog suda u Splitu prihvatio je ovaj prijedlog i protiv okrivljenika odredio istražni zatvor temeljem predloženih zakonskih odredbi.

Solin u šoku

U nastavku pogledajte dramatične scene obračuna koji je završio kao pokušaj ubojstva i to pred očima mnogobrojnih stanara okolnih kuća i zgrada. Koliko je događaj šokirao Solinjane svjedoči podatak da se pištoljem pucalo u gusto naseljenom području, a ne tako daleko od mjesta pokušaja ubojstva igrala su se djeca.1 KOMENTAR

  1. nije mi jasno kako je on pokusao ubiti Petra, kad je Petar zajedno sa njim tukao ovog treceg? 🙂 to se vidi na ovoj snimci sto je objavljena. dakle ako je nekoga pokuso ubiti, onda ovog treceg a ne Petra. a Petra je pogodio slucajno.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime