8. Humana akcija “DALMALINO UVESELJAVA DJECU!“, koju organizira Dječji klub Dalmalino održati će se u OB – ZADAR, na Odjelu za pedijatriju, 12. prosinca (srijeda) 2018.g. s početkom u 10,00 sati. Sudjeluju: Snjegulica, Udruga Plesaonica, Zazu – dječje igraonice, Plesna udruga Nimeta, Dječja klapa Baliniera s otoka Ugljana i Plesna udruga Bellus Zadar.

Kako je igra i zabava najbolji način komunikacije s djetetom, posebice u stresnim situacijama, Dalmalino animatori i suradnici glumom, pjesmom i plesom unose u bolničko okruženje novi način komunikacije s djecom bolesnicima i pokušavaju im otkloniti pažnju od bolesti i straha, donoseći im na dječji odjel svijet igre, smijeha i radosti!

U zimu 2009. godine Dalmalino je započeo s redovitim programom na odjelu Splitske Pedijatrije te ovu plemenitu akciju proširilo i na druge bolničke centre u RH ( Zadar, Šibenik, Rijeka, Varaždin, Pula, Zagreb, Osijek, Dubrovnik.. ).

Cilj je u zajedničkoj igri humanizirati prostor u kojem borave djeca, poticati i ohrabriti djete na osamostaljenje, stvoriti odnose uzajamnog povjerenja i povezivanja.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime