Bubalo se otvorenim pismom obratio dogradonačelniku Ivoševiću: “Naša su budućnost mladi, i oni su prioritet”

"Obraćam ti se s nadom da ćeš u skladu sa svojom mladošću i s obzirom na tvoje mogućnosti, pomoći našoj mladoj generaciji da koroni usprkos ipak uspije sačuvati uspomenu na najljepši dio svoga života."

Bojan Ivošević

Estradni menadžer Ivan Bubalo uputio je otvoreno pismo splitskom dogradonačelniku Bojanu Ivoševiću.


Pismo je vezano uz mlade ljude.

Evo što mu je napisao.

“Obraćam ti se s nadom da ćeš u skladu sa svojom mladošću i s obzirom na tvoje mogućnosti, pomoći našoj mladoj generaciji da koroni usprkos ipak uspije sačuvati uspomenu na najljepši dio svoga života. Na djetinjstvo i mladost, na svoje najljepše dane koje su lani, a događa im se to i ove godine, nepovratno izgubili. Pokušajmo im dati ono šta traže, žele, stalno govore ,dajmo im zabavu, naravno, uz strogo poštivanje i uvažavanje zahtjeva Stožera.

Ima načina da im se pruži ono šta žele. Vidite i sami koliko su željni druženja sa svojom generacijom, pokazali su to i kroz zaposjedanje plaže Bačvica i Žnjana u gužvi, bez ikakvog reda i kontrole. To su trenuci u kojima počinje nastupati ono loše, droge, agresija, neprilična ponašanja, konzumacije alkohola. Sve je to rezultat njihove potrebe  za druženjem i stvaranjem frustracije koje se počinju ispoljavati na krive načine. Moramo ih
shvatiti, mladi su, mladost traži svoje. Moraju se zabaviti, faćkati, koketirati, plesati, pjevati, smijati se…..

I sve im to možemo omogućiti, u skladu sa naputcima Stožera. Uz dobru organizaciju. Mislim da me možeš razumjeti, i sam si donedavno, iako si malo stariji, bio dio te mlade splitske ekipe. Bez obzira što znamo da vas je dočekao mali milijun problema, vjeruj mi, asfaltiranje cesta, ilegalni kiosci, nelegalne radnje, sve to traži prontno rješavanje. Ali naša su budućnost mladi, i oni su prioritet. Stara izreka kaže da je omladina naše najveće blago. Pa potrudimo se onda, dajmo im djetinstvo i mladost kolikogod je to i u ovim teškim trenucima moguće.”


 Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
0
Hagić
1
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
1
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime