Balašević u Spaladium Areni: Višesatni koncert u kojemu će se nizati njegovi najveći hitovi

Splitska publika s nestrpljenjem iščekuje svoju dozu humorističnih, zanimljivih interpretacija i odlične interakcije koju priredi Balašević

Prije gotovo tri godine, Balašević je održao fantastičan koncert u Spaladium Areni gdje se publici na kraju koncerta zahvalio riječima: „Hvala vam što se u Splitu ne osjećam kao stranac.“


Panonski mornar publici uvijek priredi emotivni nastup za uspomene i dugo sjećanje, a ovaj put na isto mjesto dolazi u sklopu turneje “Baronov bal” sa svojim Ujedinjenim Mangupima 9. ožujka u 20 sati. Upravo ovom turnejom obilježava 40 godina pjesme “U razdeljak te ljubim” koja je njegov prvi objavljeni singl i svojevrsni početak karijere koja traje već dugih 40 godina.

https://youtu.be/59COzUOBOag

Nakon odličnih reakcija publike na koncertima u Čakovcu, Opatiji, Varaždinu, Osijeku i krajem godine u zagrebačkoj Areni, vjerujemo kako i publika u Splitu s nestrpljenjem iščekuje svoju dozu humorističnih, zanimljivih interpretacija i odlične interakcije s publikom koju nam Balašević priredi.

Sigurni smo kako ne biste voljeli propustiti priliku čuti neke od njegovih najljepših pjesama kao što su – Devojka sa čardaš nogama, Provincijalka, Lepa protina kći, Božo zvani pub i mnoge druge. U posljednje vrijeme zna nas Balašević iznenaditi pa izvede i neke pjesme koje rijetko kada izvodi na koncertima – Ne lomite mi bagrenje, Nevernik, Virovitica, Uticaj rođaka na moj život.

Budite dio višesatnog koncerta u kojemu će se nizati njegovi najveći hitovi, a vi se samo prepustite i pjevate s njim u glas jer njegova publika dobro zna da im on itekako zna uzvratiti za svu ljubav i podršku.


Poznato je kako prodaja ulaznica za njegov koncert ide munjevito i kako se njegovi nastupi danima nakon koncerta prepričavaju. Ako i vi želite biti dio ove glazbene poslastice, osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme putem ticketshop.hr. Cijene ulaznica su od 100 (parter), 150 (gornja tribina) i 170 kuna (donja tribina).

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0