Objavom fotografije na kojoj pozira u atraktivnom izdanju, s neobičnom krunom na glavi, glumica Ana Gruica na Instagramu se pohvalila da je proslavila 37. rođendan. Brojne pratitelje objavom je podsjetila na nadolazeću premijeru predstave Gradskog kazališta mladih SF Cabaret “SPLIT IN SPACE”, u režiji Ivana Lea Leme.

“Pa… Sretan mi rođendan! 37. Kakva prikladna kruna. Vilice i žlice! Radimo punom parom i
radujemo se premijeri 27.02.2020. SF cabaret ‘SPLIT IN SPACE’. P.S. Jednomjesečni detoks od svega i zaista svi rade”, napisala je Gruica.

Nešto kasnije obožavatelje na istoj društvenoj mreži potpuno je raspametila objavom fotografije na kojoj pozira u toplesu. “Biti ili ne biti? Pitanje je sad”, citirala je Shakespearea, upitavši pratitelje što zajedničko imaju Hamlet i SF Cabaret, da bi im potom poručila da odgovor potraže 27. veljače na premijeri.

Riječ je, podsjetimo, o nastavku predstave Cabaret “Splićanke”, omnibusu od četiri priče, u kojem svaki od protagonista predstavlja muškarca koji je na neki način doveden do ruba. Cabaret obrađuje aktualne teme, a prožet je satiričnim pjesmama.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime