Nakon što se nedavno vratila iz Maroka, kantautorica Alka Vuica javila se iz zagrebačke bolnice. Kako govori za Story.hr, tamo je jer mora par dana primati antibiotike i infuziju zbog upale crijeva. Unatoč bolovima, pozitivna je kao i uvijek: ‘Bit će bolje, sve je uredu’. Uz sve što prolazi, htjela je putem društvenih mreža podijeliti situaciju kojom nimalo nije zadovoljna.– Evo me u bolnici u Dubravi, nažalost. Ali, hoću vam pokazati kako je ovo nekad bila lijepa bolnica i kako bi bila divna da se sad barem malo održava. Sve što je nekad dobro napravljeno, danas se čak ne može ni održavati, strašno – govori Alka dok snima svoj bolnički apartman.

– Vojna bolnica, ali devastirana, totalni užas. Ovo je moj mali apartmančić gdje se liječim, a ono što je najgore je to što su skinute kvake s prozora – nastavila je 58-godišnjakinja koja se pita kako je moguće da se jedna bolnica nikad ne zrači.

Podsjetimo, unatoč godinama, Alka je poznata da pazi na svoje tijelo i zdravlje, što je potvrdila i u nedavnom razgovoru za Story. ‘Što se tiče linije, trudim se i borim, ponekad se opustim, a ponekad stegnem remen. Ne jedem, ne pijem, odreknem se ugljikohidrata, puno hodam, nazovem svog trenera da me popravi pa odem na malo botoksa i eto me’, otkrila je tada.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

2 KOMENTARI

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime