Akcija prikupljanja novca za obnovu Petrove bolnice u Zagrebu još uvijek traje. Donacije neumorno pristižu, lopta malenoga Ante dobila je svoj nastavak.

Prizori trudnica i majki s tek rođenom djecom u rukama, na ulici ispred Petrove bolnice, urezali su nam se u sjećanje. U potresu je uništeno 40% opreme, a za nabavku nove pokrenuta je humanitarna akcija.

Cilj je prikupiti 4 milijuna kuna za kompletno uređenje odjela neonatologije opremom koja život znači. U val dobrote se mogu uključiti svi i direktnom donacijom na račun.

Osim brojnih udruga u akciju su se javili građani iz cijele Hrvatske. Jedan vlasnik apartmana iz Baške Vode stavio je na “licitaciju” svoj prekrasan apartman u ovom podbiokovskom turističkom raju, a onaj tko ponudi najviše, dobit će korištenje apartmana u trajanju od sedam dana. Sav novac ide “Palčićima”.

“Želim ponuditi apartman za četiri osobe u razdoblju od 1.6. do 1.7.2020. godine na tjedan dana po izboru uplatitelja. Mjesto je Baška Voda, tko zna gdje je, znat će kako je to mali raj na Zemlji. Tko ne zna, može svojom uplatom udruzi omogućiti si da se uvjeri u to. Početna cijena neka bude 1000kn (tjedan dana), a licitacija traje do 5. svibnja 21 sat. Po uplati me kontaktirajte na broj 092 / 1885804 (Marko) kako bi se dogovorili za Vaš termin. Sretno za Palčice!” – poručio je velikodušni vlasnik apartmana.

 Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime