Podijelite

Agencija za obalni linijski pomorski promet putem svojim mrežnih stranica obavjestila je korisnike da je Upravno vijeće Agencije za obalni linijski pomorski promet, a na preporuku Ministarstva mora, prometa i infrastrukture, donijelo odluku o besplatnom prijevozu za vozila (osobni automobili) registrirana na osobe s invaliditetom, roditelja, zakonskog skrbnika ili zakonskog zastupnika osobe s invaliditetom, kao i vozila tih osoba kao korisnika leasinga.

Korisnici na koje se odnosi navedena povlastica su: osobe kod kojih je utvrđeno tjelesno oštećenje koje ima za posljedicu nesposobnost donjih ekstremiteta 80% ili više, HRVI sa 100% tjelesnog oštećenja i osobe kojima je utvrđeno tjelesno oštećenje vida od 100% .

Navedena povlastica se primjenjuje od dana 10. listopada 2018. godine do donošenja zakonskog rješenja, a najkasnije do 31. prosinca 2018. godine.

Za detaljne informacije o načinu ostvarivanju prava na besplatan prijevoz za vozila korisnici se mogu obratiti brodaru Jadrolinija na čijim trajektnim linijama će ostvarivati navedenu povlasticu ili na ovoj POVEZNICI.Podijelite

Komentiraj

Napišite komentar

* Obvezno potvrditi GDPR

*

Slažem se

Upišite svoje ime