Jučer je u Kaštel Sućurcu održan Mašokarić. Već petnaestu godinu za redom u organizaciji OMK Adria organizira se ova utrka.

– Ideja je krenula spontano u kafiću, kao jedna dobra zezancija gdje smo htjeli napraviti nešto za naše malo misto. I tako od te spontane ideje , danas smo došli do 15-tog Mašokarića. Htjeli smo kroz smijeh i zabavu provesti ove dane Božića i uveseliti ljude koji nas dođu gledati .Utrka kratko traje , svega par minuta ali je jako zahtjevna. Možda to izgleda lako ali nije lako gurati te kariće. Prva nagrada je 100 000 lipa i velika balinjera, te šampanjac. Druga nagrada je 20 000 lipa a treća nagrada je 10 000 lipa u apoenima od 10 lipa – kazao nam je Tonći Šiškov Zagor, predsjednik OMK Adria.

Točno u 15: 00 utrka je krenula sa starta kod starog zvonika, preko rive , do Gojače pa nazad na start tj.cilj. U toj utrci guranja i trčanja najspretniji su bili dvojac pod nazivom ”A je to ”, Škalic Ivan i Mišković Ivan.

– Nismo se uopće pripremali , ovo nam je druga sreća, najveća .Pretprošle godine smo bili treći. Nemamo neku tajnu uspjeha, treba puno volje i poneka izmjena te vjerujemo da je to tajna našeg uspjeha – poručio je ovaj pobjednički dvojac.

Drugo mjesto osvojili su ”Frzelini ” Marin Kapetanović i Luka Žuljević, a treće mjesto Tonći Tomić i Matej Lovrić iz ekipe ”Strikan i netjak ”.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime