Između važnih utakmica Hajduka, maksimirskog derbija s Dinamom i nadolazećeg Jadranskog derbija s Rijekom na Poljudu, Odjel za članstvo posjetila je 13-godišnja djevojčica Emili iz Tučepi.

Stigla je u pratnji oca, a motiv dolaska bio je uplata 7.500 kuna i upis svog imena i prezimena u Park Hajdukovih navijača koji će ove zime biti svečano otvoren.

Posebno je zanimljivo to što je Emili za mjesto u Parku dala svu ušteđevinu.

– Članica sam Hajduka i ja i cijela moja obitelj smo u DPH Tučepi. Vjerujem u ovaj projekt, u ovaj klub, i htjela bih da se kroz otkup dionica i sudjelovanjem u projektu ‘Za sva vrimena’ postigne to da o Hajduku odlučuju isključivo oni koji ga najviše vole, a to smo mi – njegovi navijači”, – poručila je Emili.

Skupa s njom zasad je preko 200, što osoba što navijačkih podružnica, osiguralo svoje mjesto u Parku i na samom otvaranju bit će prisutne pločice s njihovim imenima.

Ako i vi želite biti među njima, a još niste stigli do potrebnog iznosa od 7.500 kuna – postoji rješenje. Od sada možete karticom uplatiti cijeli iznos te dogovoriti dinamiku otplate. Za sva dodatna pitanja obratite se u Odjel za članstvo ili na WhatsApp/Viber broj 099/666-4569 i tamo ćete dobiti sve potrebne informacije o “ubrzanom postupku”.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime