Prošlog petka je sa splitske Rive krenuo 3. Rotary Moto Rally Plus (RMRP). Sva prikupljena sredstva namijenjena su udruzi sv. Bartolomej iz Knina. Prvog dana sudionici rallyja najviše su se zadržali u Kninu gdje su posjetili one zbog kojih su i krenuli u ovu humanitarnu avanturu, a to su djeca i mladi s posebnim potrebama udruge Sv. Bartolomej.

Sunčana subota bila je kao stvorena za obići Pag, Senj, Grobik i Delnice. Treći i finalni dan bio je rezerviran za zapadni dio zemlje.

POVEZANI SADRŽAJ:

Ako i vi želite pomoći udruzi sv. Bartolomej iz Knina, svoje donacije možete uplatiti na račun akcije kod OTP banke Split:
IBAN: HR7624070001500004939

SWIFT: OTPVHR2X

Željan Rakela, glavni pokretač akcije i član Rotary zajednice, opisao je detalje uzbudljivog posljednjeg dana humanitarnog rallyja.

– Jutarnje buđenje u predivnoj delničkoj šumi, doručak i polazak s Inine benzinske stanice točno u 10 sati. Uz policiju na čelu kolone, predvode nas članovi BMW MK Karlovac. Vozeći se starom cestom, stižemo u njihov club house točno na vrijeme, u 11 sati. Tamo nas dočekuju kuhane kobasice i hladno piće. Uslijedilo je druženje u trajanju od oko sat vremena s članovima karlovačkog kluba, a onda dalje vožnja predivnim cestama prema Trakošćanu. Nismo mogli odoljeti kratkom fotografiranju ispred dvorca, a onda odlazimo na ručak u mjesto Bednja gdje nas dočekuje načelnik Općine Damir Poljak.Lovačka udruga Bednja nam je spremila predivan lovački gulaš. Nakon ručka vozimo dalje prema Prelogu gdje nam se pridružuju i članovi MK Ren Ban Prelog te zajedno stižemo na gradski trg gdje nam je organiziran doček od strane RC Prelog. Nakon osvježenja i preloških klupica, idemo do našeg završnog cilja, u Varaždin.

Kolona je već velika, 100-tinjak motora dolazi na Kapucinski trg u Varaždinu gdje nas dočekuje mnoštvo ljudi i motora. Uz par riječi dobrodošlice, uživamo u predstavi stunt Špoljar Dejana. I nakon predstave odlazimo zajedno u ogromnoj koloni dugačkoj 350 motora prema mjestu gdje je velika završnica, odnosno koncert Psihomodo popa. Uz odličnu svirku i pečenu prasetinu i janjetinu te fenomenalnu organizaciju MK Barokera, BMW MK VARAŽDIN i samog grada Varaždina, uslijedila je zabava do kasno u noć. Ujutro smo doručkovali te krenuli nazad kućama.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime