Nakon što je potpisala ugovor s izdavačkom kućom Rubikon Sound Factory, splitska pjevačica Antonia Dora Pleško jučer je objavila novu pjesmu. Glazbeni uradak pod nazivom “Oprostit ću sve” prenosi snažnu poruku o ljubavi i prihvaćanju slabosti i pogrešaka od strane voljene osobe.

Za glazbu, tekst, aranžman i produkciju zaslužan je Rubikon Sound Factory, dok je spot nastao pod redateljskom palicom Denisa Miloša iz DM Studija. Bajkovite lokacije na kojima je snimljen znatno su pridonijele snažnoj emociji koju pjesma perspektivne Splićanke raskošnog vokala vjerno prenosi.

Podsjetimo, Antonia Dora Pleško prošle je godine s pjesmom “Voli me kakvu me znaš” osvojila nagradu za najbolju interpretaciju na 59. Splitskom festivalu.

“Izuzetna nam je čast što smo kao autorsko kreativni tim Rubikon Sound Factory-a privilegirani surađivati s ovako talentiranom pjevačicom kao što je Antonia Dora. Antonia, kao samosvjesna mlada žena, na izuzetno suveren način interpretira stihove, štoi je njezina kvaliteta koju je u više navrata pokazala i dokazala. Sama pjesma prenosi jednu vrlo jasno životnu poruku o tome kako smo, kada je riječ o ljubavi, uvijek spremni prihvatiti slabostpa i pogrešku osobe koju volimo, ali nikako laž! Vjerujemo kako će pjesma, uz Antonijin moćan glas i snažnu produkciju, koja vjerno dočarava emociju pjesme, naći put do srca svih ljudi”, poručili su iz Rubikon Sound Factory-a.

Talentirana mlada pjevačica odrasla je pod svjetlima reflektora. Njezin glazbeni put započeo je kada je imala samo sedam godina, a tijekom odrastanja nastupala je u nekoliko popularnih televizijskih talent emisija. Posljednji je bio Supertalent, u kojem je stigla do samog finala, nakon čega se na godinu dana potpuno povukla iz javnosti. Na pozornicu se vratila prošle godine, i to upravo nastupom na Splitskom festivalu.

“Postoji li ljepši način za započeti ovu godinu prepunuiznenađenja nego s novom pjesmom? Nadam se da ćete je voljeti kao i ‘Voli me kakvu me znaš’. Spot smo snimali na prekrasnim lokacijama i vjerujem da će vam slikom prenijeti emociju koju sa sobom nosi ova pjesma.”, poručuje Antonia Dora te najavljuje puno sjajnih singlova koje možemo očekivati od nje u ovoj godini.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime