Danas je u uredu gradonačelnice Sinja Kristine Križanac održan prijem za gospodina Yücela Demirkana, stručnjaka za analizu otisaka prstiju koji je stigao u pratnji načelnika PP Sinj Mislava Filipovića Grčića i detektiva za obradu kriminaliteta Ivana Bilića. Naime, gosp. Demirkan je zaposlen u forenzičnome laboratoriju u Ankari u Turskoj.

Predavač Yücel Demirkan će boraviti u Hrvatskoj u sklopu CEPOL programa razmjene službenika u području izvršavanja zakonodavstva, u kojoj sudjeluju i policijski službenici Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske, pa će u sklopu svoga boravka održati predavanje na temu Forensic fingerprint analysis – experiences from Turkish practice gdje će svim okupljenima prenijeti svoja iskustva i znanja iz dugogodišnje prakse. Navedeno predavanje će biti održano 8. listopada u 18 sati u Zgradi tri fakulteta u Splitu.

Gradonačelnica Kristina Križanac se zahvalila gosp. Yücelu Demirkanu na posjetu Gradu Sinju i poželjela mu puno uspjeha u budućem radu, javlja Ferata.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime