Priču o neurednim i većinom potpuno neplanski građenim objektima i prometnicama na istoku Splita čula je gotovo cijela Hrvatska. Malo koja ulica u tom dijelu Splita ima nekakva obilježja grada, pa je uglavnom većina manjih kvartovskih prometnica napravljena bez pločnika, što dodatno uništava sigurnost i kvalitetu življenja. Pješaci su najugroženija skupina, pogotovo djeca.

Kako su objekti većinom zbijeni i građeni isključivo po nacrtu “iz glave” vlasnika, malo koja prometnica uopće ima prostor gdje bi trebao doći pločnik. Naš čitatelj dao je jedan primjer gdje prostora ima, ali ne i interesa od strane gradske vlasti.

– Žalosno da ova žena ne može kolicima doći do kuće i strepi hoće li je auto skupiti. Kotar Neslanovac je nakaradni cirkus, pogotovo ovaj dio. Ja sam stanovnik istoga – poručio je uz priloženu fotografiju.1 KOMENTAR

  1. I gje postoje nogostui koji su napravljeni kada i ulica , ali nikada nisu završeni. Pogledajte nogostup u Kupreškoj od broja 3 do 23 u kakvom su stanju. Napravljeni jesu ali ne završeni , jer je valjda nestalo materijala. Tako se na njih baca višak betoma ali bez reda. Ne čudim se gdje ga nema što nije dobro, ali i gdje ga ima NEMA GA.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime