SOLINJANI DOČEKALI OLIMPIJCA “Usrećili smo ljude, a sad idemo u Tokio po medalju”

Ovo je sjajan uspjeh za mali klub kao što ga imaju Solinjani, da jedan mladi i perspektivni boksač izbori nastup na Olimpijske igre

Članovi boksačkog kluba Salona, ali ne samo oni, nego obitelj i prijatelji, dogradonačelnik Solina Ivica Rakušić, bivši olimpijac Vedran Đipalo (BK Pauk) te članovi BK Torcida dočekali su Luku Plantića, koji se nakon nastupa u Parizu kvalificirao na Olimpijske igre u Tokio.


Ovo je sjajan uspjeh za mali klub kao što ga imaju Solinjani, da jedan mladi i perspektivni boksač izbori nastup na Olimpijske igre. Sretan je i zadovoljan bio njegov trener Tomislav Bašić koji je istaknuo da će proći još mnogo dana da shvate kakav su uspjeh napravili. Plasman u polufinale kvalifikacijskog turnira jamčio je odlazak u Japan, pa je Luka s malo manje snage ušao u taj svoj meč.

– Bio je veliki stres, kažu ljudi da smo napravili veliku stvar. Sad ćemo trenirati ovdje u klubu, dolazit će borci na sparing, imamo 40 dana do Tokija i nadam se da ćemo uzeti medalju – rekao nam je trener Bašić.

Ni Luka Plantić nije krio oduševljenje:

– Sretni smo i zadovoljni, polufinale mi se čini da smo malo pokradeni, ali nema veze. Usrećili smo ljude i to nam je drago, a sad idemo u Tokio po medalju. Koju medalju pitate? Nije važno koju, samo da je medalja…! – rekao nam je Luka.

Moja reakcija na članak je...
Vau
3
Haha
0
Hagić
1
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
1
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime