Otac je vlastitu kćer nekoliko puta udario šakom u glavu danas na glavnoj plaži u Grebaštici i nitko ga nije u tome spriječio, šokirano je za ŠibenikIN ispričao očevidac tog događaja koji se zbio danas poslijepodne.

– Bio sam sa svojom kćerkom u moru, na aquaparku, kad sam odjednom vidio nekakvu zbrku na plaži. Čuo sam da me zove žena i u prvi mah sam mislio da je netko ozlijeđen pa sam na brzinu izašao iz mora da vidim što se događa – kazao je očevidac.

Kad je izišao na plažu, dodaje, vidio je kako dijete sjedi na ručniku u zagrljaju oca koji ju je maloprije udarao.

– Srce mi se slomilo, valjda dijete nema kome. Ljudi koji su sve vidjeli su mi rekli da ju je udario nekoliko puta šakom u glavu! Svi su se odmah ustali na noge, skupili se tamo, bijesnili, ali nitko ga nije spriječio. Netko je onda pozvao policiju i oni su došli u Grebašticu – ispričao je očevidac događaja navodeći da je djetetu od udarca jedno oko bilo zatvoreno.

Glasnogovornica šibenske policije Marica Kosor potvrdila je da je policija zaprimila dojavu o takvom događaju u Grebaštici, ali i da dijete nije ozlijeđeno, piše ŠibenikIN.

– Provjeravamo sve navode i okolnosti – kratko je kazala Kosor ne navodeći više detalja o tom slučaju budući da je u pitanju maloljetno dijete.