Premijer Plenković imenovao Krešimira Macana svojim savjetnikom

Krešimiru Macanu određena je naknada za rad u iznosu od 9 tisuća kuna neto mjesečno

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković imenovao je dubrovačkog PR stručnjaka Krešimira Macana svojim posebnim savjetnikom za strateško komuniciranje, s danom 1. siječnja 2018. godine, sukladno članku 23. Zakona o Vladi Republike Hrvatske.


Posebni savjetnik predsjednika Vlade Republike Hrvatske nije u stalnom radnom odnosu u Vladi Republike Hrvatske, već po nalogu predsjednika Vlade obavlja poslove kada priroda posla to zahtijeva, kako prenosi Večernji list.

Sukladno odredbi članka 23. stavka 5. Zakona o Vladi Republike Hrvatske, Krešimiru Macanu određena je naknada za rad u iznosu od 9.000,00 kuna neto mjesečno.

U razgovoru za DuList, u prosincu ove godine, Macan je na pitanje o preuzimanju mjesta savjetnika za komunikacije premijera Andreja Plenkovića odgovorio:

– Izazov je napraviti Hrvatsku boljim mjestom za život. To je nešto što vjerujem da Andrej Plenković sa svojim iskustvom i pripremom može napraviti. Upravo zato sam i prihvatio njegov poziv da mu se pridružim. Reforme zahtijevaju jake kampanje informiranja i dobru pripremu jer ih se inače ne može provesti. Mislim da tu imam dovoljno znanja, iskustva i volje – rekao je Macan.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0