Cjelodnevni boravak na moru nije u potpunosti iscrpio jedriličare, bez obzira na nadmetanje, našli su u sebi dovoljno snage i volje za popeti se na tvrđavu Sv. Mihovila u Šibeniku gdje su se opustili na Salona crew partyju.

Nitko nije mogao odoljeti pogledu koji se pruža s tvrđave čarobnom zalasku sunca, napravilo se “milijun slika” za uspomenu iz Krešimirova grada. Priznali su i sami gosti, mjesto odabrano za zabavu je savršeno, ali zalazak sunca koji su doživjeli je jedinstveni doživljaj.

Mislim da je Šibenik za mnoge neotkrivena destinacija, prekrasan grad, odličan za nautičare, za odmor. Često sam u Trogiru na ljetovanju, no ovo mjesto me do sada toliko puta “pozvalo” da ću se sigurno vratiti – kazao je Nikos Zagas, snimatelj iz Grčke.

Domaćini iz jedriličarskog kluba Val zajedno sa svojim sponzorima se potrudilo da gostima ništa ne pofali, uživalo se u morskim delicijama, probala su se domaća vina, a uz odličnu svirku rasplesali su se, ne samo oni mlađi, nego baš svi.

Jer večer je bila za druženje, zabavu, a odlazak na more će ponuditi novu priču. Dobro znani rivali s regatnih polja, večer na Tvrđavi Svetog Mihovila iskoristili su za druženje, za prijateljstvo.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime