Vodeći se vrijednostima odgovorne politike, dosljednosti i nekorumpiranosti, Pametno je održalo danas u Zagrebu redovnu godišnju Skupštinu stranke. Na istoj je usvojeno pristupanje stranke europskoj grupaciji liberala Libseen, usvojeni su izvještaj o radu i plan rada za sljedeću godinu.

– Bila je ovo bogata godina u kojoj smo puno radili na širenju stranke i vrijednostima koje živimo, a to su prvenstveno odgovorna politika, rad za dobro cijelog društva i veliko NE korupciji. Pametno ne pristaje na kompromise koji Hrvatsku vuku ka dnu i naše mlade odvode trajno u inozemstvo. Jedina smo stranka koja je spremna na stvarne promjene, liberali jasni po pitanju ideologije i političkih vrijednosti – rekla je ovo prigodom Marijana Puljak, predsjednica stanke Pametno i optimistično najavila važan trenutak u 2019. godini.

Marijana Puljak, predsjednica stranke Pametno

– Izbore za EU parlament smatramo jednima od povijesno najvažnijih za Europu, u situaciji u kojoj se Europa nalazi i u njih idemo s ljudima koji će moći i znati davati odgovore na političke zahtjeve i izazove u kojima živimo. Otvoreni smo da to činimo i u koaliciji s drugim strankama, ali i da se na našoj listi nađu ljudi koji ne moraju biti u nekoj stranci – istaknula je Marijana Puljak.

Novost za budućnost stranke jest ulazak Ivane Milas Klarić u Predsjedništvo Pametno čime će, kažui stranci, još više, svojim znanjem i iskustvom, pomoći da Pametno zaokrene Hrvatsku u smjeru pravedne države u kojoj funkcionira pravosuđe, u kojoj je manje poreza i države općenito, manje korupcije, a više odgovornosti i poštenja.1 KOMENTAR

 1. JE LI NETKO ZNA ,TKO JE NEUKI,ALI ODANI STEPINČEVSKI KATOILIK ,KRVOLKOČNOG UMA I RAZUMA ,POSTAO TUĐMANOV AKADEMIK;
  JOSIP PEČARIĆ , SAMOUKI ILI NEUKI AKADEMIK, DOMOLJUB I KATOLIČKI NACIONALIST, ALTAJSKO-MONGOLSKE PASMINE I RATNO KRVOLČNE NARAVI. DIKA SVOM TRIBALNO -ANTROPOIDNOM–TALIBANSKOM RODU I SOJU.

  JOSIP PEČARIĆ , APATRID IZ APOSTOLSKE HABSBURŠKE MONARHIJE, AKADEMIK TUĐMANOVE DUHOVNE I INTELEKTUALNO-SAMOUKE ,SPOZNAJNE PROVENIJENCIJE, BRANI KATOLIČKI NAROD HRVATSKE ,OD ONIH DRUGIH I DRUGAČIJH. TO JE HRVATSKOM KATOLIKU OSTAVIO U AMANET ,BLAŽENI INCIJATOR I HITLEROV PROKURATOR HOLOKAUSTA U QUISLINŠKOJ HRVATSKOJ DŽAVI U II SVIJESTKOM RATU, OPAT ,EGZARH, BISKUP,STEPINAC.

  PORTAL =KAMENJAR=I =I PORTAL=DNEVNO= SU SPECIJALIZIRANI PORTALI, SA SVOJOM DINARSKO –TRIBALNOM ALAŠOM NOVINRA, SURADNIKA I NEUKIH TUĐMA-STEPINČEVSKIH AKADEMIKA DEŽURA , NE SPAVA, BDIJUĆI O KATOLIČKOJ SIGUNOSTI HRVATA NA OVIM PROSTORIMA I UPOZORAVA HRAVSTKU, KATOLIČKU JAVNOST DA SE OPET STVARA NEKA, ŠTO BI REKAO STEPINAC ,ZAVJERA ,KOJA IMA KORIJENE TAMO U ONONJ RASKOLINIČKOJ ,BEZBOŽNIČKOJ ,SVETOSAVSKOJ STRANI, KOJA TRAŽI ,TO JE NJENA POLITIČKA PRAKSA ŽIVLJENJA ,VEĆ 9-VET STOLJEĆA, JOŠ OD VREMENA RASKOLNIŠTVA, DA POMIĆE GRANICE NA ZAPAD, U CILJU PREUZIMANJA DUHOVNE I POLITIČKE PREVLASTI NAD PROSTORIMA NA KOJIM VEĆ 12 STOLJEĆA ŽIVI HRAVSTKI ČOVJEK,KATOLIK , KOJI SE EUGENIČKI I KULTURNO RAZLIKUJE OD ONOG TAMO, ALTAJSKO-AVARSKOG HOMO EREKTUSA . JER OVAJ NA DRUGOJ STRANI , ALTAJSKO-MONGOLSKI STEPINČEV DINARSKI , HOMO-EREKTUS,POHRVAĆENI HAJDUK,SLIJEDBENIK RIMSKE CRKVE KOJA BAŠTINI , AMANET RIMSKOG CARA O NASLIJEĐU CIJELE CAREVINE KOJA SE USTOLIČILA U CARSKOM RIMU MILANSKIM EDIKTOM JOŠ 315 GODINE I POSTALA RIMSKA KRŠĆANSKA CRKVA SA SVIM KASTINSKIM PRAVIMA I DUŽNOSTIMA KOJE JE NASLIJEDILA KAO DRŽAVNA VJERA, 315 GODINE MILANSKIM EDIKTOM, PA U PROPALOJ CAREVINI IMA SVE DUHOVNE I MATREIJALNE ATRIBUTE DA BUDE VLADAJUĆA ,NASLIJEDNA VJERA I KASTA I ZATO NOSI DAVNO UGRAĐENI KOD KATOLIŠTVA SA NADMOČNOM KULTUROM ,KULTUROM KOJU VJERODOSTOJNO PREDICIRAJU I ČUVAJU RATNIČKO-HAJDUČKA PLEMENA ALTAJSKO-MONGOLSKE PASMINE ,NASTANJENIH NA DINARSKIM OSOJIMA I PRISOJIMA,SLJEDBENICI RIMSKE CRKVE .
  .
  PA JE VRIJEDNO PRATITI PEČARIĆEVA SAMOUKA ,HAJDUČKO-TRIBALNO-TALIBANSKA ISTRAŽIVANJA NA PODRUČJU NA KOJIMA ŽIVE STEPINČEVI KATOLICI VEĆ 12 STOLJEĆA I UVJEK SU IZLOŽENI NASILNOM POKUŠAJU MIJENJENJA GRANICE NJIHOVOG BIVSTVOVANJA , OPSTOJNOSTI I RAZVOJA OD STRANE ONOG TAMO ISTOČNOG SUSJEDA ,SRBINA,ALTAJSKO-AVARSKE PASMINE ČIJA KULTURA DVA STOLJEĆA ZAOSTAJE IZA NAŠE,STEPINČEVSKO KATOLIČKO- ALTAJSKO –HAJDUČKE ,DINARSKO-TRIBALNO ANTROPIDNE . I UPRAVO ZBOG TOGA SMO STALNO U PREPORIMA ,PA ČAK I U OTVORENIM RATOVIMA SA TIM BIZANTIJSKIM KONJUŠARIMA KOJI SE,POSLIJE SVIH NEUSPJEŠNIH RATNIH POHODA , SADA VEŽU NA NACIONALNE MANJINE PREKO KOJIH NASTOJE DESTRUIRATI KATOLIČKO-STEPINČEVSKU NARODNU HARMONIJU ŽIVLJENJA NA ČEMU NAM ZAVIDE , NE SAMO BIZANTIJCI VEĆ I AVGANISTANCI I MNOGI DRUGI U AFRICI I AZIJI, TE NAS OPTUŽUJU ZA GENOCID TVRDEĆI DA JE KATOLIČKI,ALTAJSKO-MONGOLSKI ,POHRVAČENI HAJDUK BIOLOŠKI RASISTA ZATO ŠTO SE ,UZ POMOĆ MAJKE CRKVE U HRVATA,ONAKO ,STEPINČEVSKI ,KRVOLOČNO, USPJEŠNO BRANIO OD ONE TAMO ,ZATUCANE ALTAJSKO AVARSKE PASMINE SA ISTOKA ,STOKE SITNOG ZUBA.

  MAKAR,STEPINČEVSKI HRAVATI NIKADA ,DO DANAŠNJIH DANA ,NISU PRIZNALI DA JE NJIHOV RATNIČKO-SIGURNOSNI EŠALON ,STANOVNICI DINARSKIH HAJDUKA, IZVORNI OGLED BIOLOŠKO-MONGOLSKE PASMINE KOJA SE DOSELILA NA OVE PROSTORE SA RIMSKIM ČETAMA I OSTALI DO PROPASTI TE CAREVINE KAO GRANIČARI, ALI NA OVOJ ZAPADNOJ ,KATOLIČKOJ,RIMSKOJ HEMISFERI ,KOJA JE MATERIJALNO NADMOČNIJA I KOJA JE U MOGUĆNOSTI PROBUDITI ,U TOJ ALATAJSKO-MONGOLSKOJ PASMINI ,SVA SVOJSTVA HOMO –EREKTUSA IZ DILUVIJA , NA ZADNJIM NOGAMA, KOJI SE SLUŽI RAZUMOM, NA KOJEM JE DANAS NAŠ ,TUĐAMANO-STEPINČEV AKADEMIK,POŠTOVANI PEČARIĆ, A KOJI JE SPREMAN NOGAMA GAZITI KORIJENE LJUDSKE HUMANOSTI,REKAO BI HEGEL.PA BI SE NA OSNOVU DANAŠNJIH ISTUPA ,POŠTVANOG,TUĐMAN-STEPINČEVSKOG SAMOUKOG AKADEMIKA MOGLO ZAKLJUČITI DA JE NJEGOVA SVIJEST UZNAPREDOVALA DO STUPNJA OPAŽANJA, ŠTO JE SAMOUKOG AKADEMIKA I POTAKLO NA OVO ISTRAŽIVANJE KOJE REZULTIRA PORUKOM ATLANSKOJ NAMJESNICI, PROFESIONALNOJ STJUARDESI , A SADA NA DUŽNOSTI NEIZABRANE PREDSJENICE HRVATSKE DRŽAVE , DA UVEDE U HRVATSKI POZDRAV = ZA DOM SPREMNI =KAO SLUŽBENI POZDRAV.
  I NIJE ZANEMARIVO KONSTATIRATI DA JE NA TOM PODRUČJU MNOGO ISTRAŽIVAČKI RADIO NAŠ DVOJAC PEČARIĆ-ARALICA, KOJI SU DOPRINIJELI TIM SVIM IZVIDIMA I NE TREBA ŽALITI IZGUBLJENO VRIJEME KOJE SU PROTRATILI U AKADEMIJI DOK SE NISU SNAŠLI I POČELI INTENZIVNO PROUČAVATI RAZLIKE IZMEĐU KOMUNISTIČKOG GRAĐANINA ,I NAŠEG KATOLIKA HRVATA ,TRIBALN O-ANTROPOIDNE SVIJESTI ,ALTAJSKO-MONGOSKE PASMINE ,GDJE SU UTVRDILI VELIKE RAZLIKE ,KAO NAPRIMJR IZMEĐU GOLDSTEINA I MILANOVIĆA ,NA JEDNOJ STRANI I SEBE SA SVOJIM PAJDAŠEM ARALICOM,BANCOM I LETICOM NA DRUGOJ STRANI. UTVRDILI SU VELIKU INTELEKTUALNU RAZLIKU ,ALI I NIZAK STUPANJ KATOLIČKOG DOMOLJUBLJA NA ONOJ TAMO KOMUNISTIČKOJ STRANI ZBOG ČEGA JE DVOJAC ODLUČIO DA TAKVE LJUDE ,KAO GOLDSTEINA I MILANOVIĆA PROKAŽU KAO OTUĐENE I NEPRIPADAJUĆE GRAĐANE NJIHOVOM SOJU.TO JE UTVRĐENO ,KATOLIČKO- AKDEMSKI I U TO SE NE TREBA SUMNJATI.A MORA SE ZNATI I TO DA AKEDEMIJU ,NJENU JEZGRU ,ČINE POTOMCI ALATAJSKO-MONGOSLKE PASMINE , JUČER HOMO-EREKTUSI NA ZANJIM NOGAMA A DANAS HOMO CILINDRIYACUSI .

  ZATO , KRIŽARSKI PORTALI =DNEVNO= I =KAMENJAR= STALNO IH PRIZIVA DA SVOJA TRIBALNO-ANTROPIDNA, ALTAJSKO-MONGOLSKA ,LOVAČAKO-KRVOLOČNA ZNANJA I SPOZNJE PRENOSE NA SVA POKOLJENJA TE KRVOLOČNE PASMINE ,KOJA ČINI JEZGRU RATNIČKO-KRVOLOČNOG BORBENOG KRILA ZAPADNOG KATOLIŠTVA, NA PODRUČJU DANAŠNJE HRVATSKE ,NEKADAŠNJE HABZBURŠKE LATIFUNDIJE . NARAVNO, TO ĆE BITI I JEDINI UVJET RAZMNOŽAVANJA KAKO BI SE KATOLIČKOJ CRKVI U HRVATA OSIGURAO DOVOLJAN BROJ KRIŽARSKIH ČANDALA KAO BRANITELJA.
  ZATO JE GOSPODINA PEČARIĆA I POTAKLO NA PISANJE OVAKVOG PLEMENSKO-PATRIJARHALNOG , DINRSKOG KATUNSKO-NAHIJSKOG USTROJA IZ POVIJESTI HAJDUČKO-MLETAČKIH VREMENA I DA GA OBJAVI U KATOLIČKIM PORTALIMA=DNEVNO= I =KAMENJARU=KOJEG ČITAJU SVI DINARSKI TRIBALNO-ANTROPIDNI TALIBANI ,SA DINRSKIH OSOJA I PRISOJA KADA DOĐU SA VJERNAUKA , I SVA KUKLUS-KLANSKA BULUMENTA NEŽENJA I BAKOVA IZ ONIKS I OKO TIH DVORA, KAKO BI DOKAZAO OPRAVDANOST NAŠE OPREZNOSTI PRED BIZANTIJSKIM KONJUŠARIMA.ODNOSNO ONIM TAMO, IZROĐENIM I NIMALO SLIČNIM, HRVATSKIM, ALTAJSKO-MONGOSKIM SUPLEMEN ICIMA.

  APATRIDU,AKADEMIKU, MORA SE PRIZNATI DA SE INTELEKTUALNO ,SA SVOJOM SVIJEŠĆU I RAZUMOM ,KOJI STOLUJE NA STUPNJU NESRETNE SVISTI,REKAO BI HEGEL, NASLONIO NA DUHOVNU OSTAVŠTINU , OCA KATOLIČKOG HOLOKAUSTA NA OVIM PROSTORIMA, OPATA,BISKUPA, EGZARHA ,STEPINCA, PA JE DIREKTNO UPRO PRSTOM U ONE ANTIKATOLIČKE I ANTI –ALTAJSKO-MONGOLSKE POVIJESNIČARE I POLITIČARE KOJI UVJEK ZAGORČAVAJU ŽIVOT SMJERNOG HRVATSKOG KATOLIKA,POTOMKA ALTAJSKOG RATNIKA I RIMSKOG GRANIČARA FALCIFICIRAJUĆI NJEGOVU POVIJEST POSTOJANJA , VJEROVANJA ,KULTURNIH I DRUGIH DOSTIGNUĆA I AUTOHTONOST ŽIVLJENJA NA OVIM PROSTORIMA . A SVE TO BAŠTINI HRVATSKI KATOLIK,POTOMAK ALTAJSKIH KONJANIKA,RIMSKIH GRANIČARA I RATNIČKIH OSVAJAČKIH HORDI U ALAŠI ZAPDNE KATOLIČKE,ZLOČINAČKO-PLJAČKAŠKE CRKVE . AFERIM ZA NAŠEG AKADEMIKA ,APATRIDA,KRIŽARA I DOMOLJUBA ,PEČARIĆA!!!

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime