Od prvog dana 2018. godine na snagu stupa novi “Zakon o sprječavanju pranja novca i financiranja terorizma (NN 108/17)”.

Zakon među ostalim, tiče i sportskih kladionica. Jedna od prvih koja je poslala obavijest povodom nadolazećih izmjena je SuperSport.

“Navedenim Zakonom nametnuta nam je obveza prilikom svake uplate uloga i/ili isplate dobitka u iznosu od 15.000,00 kn i većem, prikupiti određene osobne podatke.

Slijedom navedenog, obavještavamo Vas da ste po Zakonu obvezni prilikom uplate ili isplate gore navedenog ili većeg iznosa dati na uvid Vašu osobnu iskaznicu i podatke propisane Zakonom.

Ako odbijete dati traženo, primorani smo odbiti Vašu uplatu i/ili isplatu, te o odbijanju obavijestiti Ured za sprječavanje pranja novca.

Također, sukladno navedenom zakonu obvezni smo tražiti dodatne podatke i kod registracije novih igrača, te nadopuniti podatke za već registrirane igrače.



Unaprijed se zahvaljujemo na razumijevanju, a u slučaju bilo kakvih pitanja ili nejasnoća možete se obratiti djelatnicima u poslovnicama ili na e-mail ssport@supersport.hr” – navodi se na web stranici ove sportske kladionice.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0