Ovu subotu napustio nas je legendarni hrvatski meteorolog Milan Sijerković. On je nekoliko desetljeća televizijsku publiku informirao putem vremenske prognoze, a zasigurno su svima u sijećanju najviše ostale meteorološke poslovice i uzrečice s kojima bi zaključio vijesti.

VEZANE VIJESTI:
– ODLAZAK LEGENDE Preminuo legendarni hrvatski meteorolog Milan Sijerković
– Vakula se prisjetio Milana Sijerkovića: “I Sijer je otišao. Ali legenda živi…”

I popularna stranica Nogometne Ikone putem svog Instagram profila prisjetila se Milana Sijerkovića te ga nazvala “meteorološkom ikonom”.

Da mi je neko nekad reka kako ću jednog dana objavit nekog Milana Sijerkovića na našu stranicu, reka bi mu da je i više nego lud. No, Milan nije samo Milan kojeg gledaju moji starci i baba i dida, Milana san gleda i ja uz veliku dozu divljenja i guštanja, s tim da me prognoza zanima ka Matiju Babića satnica božićne ispovijedi. Iako je stariji od mene jedno 60 godina, opet ga nisan nikad vidia sa iti jednom crnom dlakom, ka i Ravanellia te Jadranku Kosor. Toulalana fala Bogu jesan. Počivaj u miru metereološka ikono, i dalje nam javljaj kakvo će bit vrime, sad ćeš bit još bliži i točniji.

Gdjegdje > DjadjedjeKomentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime