NA ČEMU SI TI Šibenska Kulturaljka objavila prvo ime – dolaze Jinxi!

Šibenski nastup je uvertira velikom koncertu u Domu sportova u svibnju

Prvo ime manifestacije Kulturaljka koja će u petak 30. ožujka biti održana u Hangaru (ex. Vojarna Bribirski knezovi) su zagrebački Jinxi, veliki bend koji ove godine obilježava 20 godina od objave svog prvog albuma “Sextazy”!


Sve je počelo velikim hitom “Smijem se”, a iako u početku nije bilo “Easy”, Jinxi danas
opravdano nose titulu jednog od najprepoznatljivijih i najpopularnijih domaćih bendova koji i dalje svojim uspješnicama osvajaju srca publike. Od “Brazila”, “Ljeta”, “Na plaži”, “Koliko suza”,”Tamo gdje je sve po mom”, preko “Na čemu si ti” i brojnih drugih, Jinxi su svojom prepoznatljivom verzijom alt-popa uvijek iznova potvrđivali svoj status na sceni, što danas cijene ne samo oni koji ih prate od njihovih početaka, već i nova, mlada generacija publike.

Njihov nastup je uvertira velikom koncertu u Domu sportova 4. svibnja koji već nazivaju
jednim od najočekivanijih ‘gigova’ nadolazeće koncertne sezone.

Kulturaljka je dvodijelna kulturno-glazbena manifestacija koju organizira šibenska nezavisna, neprofitna i volonterska udruga P.A.R.K. pokrenuta 2011. godine s ciljem poticanja mladih kreativnih Šibenčana da aktivnije sudjeluju u društvenom i kulturnom životu grada te borbe za dobivanje prostora za kreativno izražavanje mladih u Šibeniku.
U sklopu Kulturaljke su se do sada organizirale brojne izložbe, tribine, edukacijska predavanja, radionice i koncerti bendova kao što su Majke, Fakofbolan, Urban, Pips Chips & Videoclips, Kawasaki 3P, Psihomodo Pop, Repetitor, Zabranjeno Pušenje, Hladno Pivo..
Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0