Nova 2020. godina za dubrovačkog glazbenika Milu Hrnića započela je velikom tragedijom. Njegov sin Srđan iznenada je preminuo u 52. godini života.

Njegova smrt duboko je potresla pjevača koji sve do sada nije govorio o tragediji koja ga je zadesila prije nešto više od mjesec dana.

– Svaki dan plačem. Prijatelji me tješe da će mi s vremenom biti lakše, no meni je sve teže. S tim se budim i liježem – izjavio je Milo za Gloriju.

Otkrio je i kako je njegov sin umro u svom domu prirodnom smrću u snu, a upravo mu je jedina utjeha ta da je Srđan s ovog svijeta otišao nesvjestan svoje sudbine dok su uz njega bili supruga Đulija i 9-godišnji sin Marin.

– Ne mogu zaboraviti užas i paniku koju sam osjetio kad me nevjesta tu subotu prijepodne nazvala telefonom. Čim sam čuo Đulijin glas, noge su mi se odsjekle. Bila je sva uspaničena jer nije mogla probuditi Srđana. Ranije ujutro kroz san joj je rekao da ga pusti da se još malo odmori. Žena i ja smo pojurili k njima i ne sluteći da je naš sin već umro. Kad smo petnaestak minuta kasnije ušli u sobu gdje je Srđan ležao, ništa više nismo mogli učiniti.  Liječnici su nam rekli da je umro prirodnom smrću – ispričao je Milo koji je sa sinom bio izuzetno blizak zbog čega kaže da je njegovim odlaskom izgubio i najboljeg prijatelja.

Za njega i suprugu Dubravku odlazak sina bio je nevjerojatan šok jer ne pamte da je ikada ozbiljnije bolovao, pa ni u najranijem djetinjstvu. Kao mladić pet je godina proveo na ratištu, ali je i iz tog kaosa izišao bez trajnije ozljede. A otkako je sa suprugom Đulijom dobio sina Marina, zračio je zadovoljstvom.Milo Hrnić kaže da je sa Srđanovim odlaskom izgubio i najboljeg prijatelja. Premda je veoma blizak i s drugim sinom, pet godina mlađim kuharom Antom, s pokojnikom je dijelio puno zajedničkih interesa, među ostalim, i ljubav prema glazbi.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime