MASSIMO ZA VALENTINOVO U SPALADIUMU “Posebnu vezu imam sa Splitom”

Rasprodan je prvi kontingent ulaznica za dosad najveći Massimov splitski koncert

Splitska Riva danas je bila bogatija za još jedan događaj. Massimo je u 13 sati održao “druženje s medijima”. Povod našeg druženja je poslastica koja nas očekuje za njegov spektakularni koncert u splitskoj Spaladium Areni za Valentinovo.


U ugodnom društvu razgovarali smo s Massimom koji nam je otkrio detalje koncerta i onako neslužbeno smo saznali kako je karata za sam koncert ostalo jako malo. Sprema se veliki spektakl, a predgrupa na koncertu će biti grupa Vatra koji imaju duet s Massimom. Taj duet još nije ugledao svijetlo dana, ali za nekih 10 dana obradovat će sve ljubitelje njegove glazbe kako kažu pravu poslasticu koju su i ekranizirali.

Massimo samo kratko. Koncert u Spaladium Areni – Valentinovo.

– Valentinovo će biti vrlo vatreno, ja inače nemam neke posebno popularne goste na koncertu niti volim lomiti koncert gostima jer onda se previše brinem o gostoprimstvu prema kolegi, a zaboravljam na neke vrlo važne stvari. Ovoga puta u Splitu su specijalni gosti Vatra, ali to s velikim razlogom jer imamo novu pjesmu koja se zove “Nama se nikud ne žuri” koja izlazi za nekoliko dana i post i glazba. Tako da će onda biti specijalni gosti. Mislim da je to jedna fenomenalna kombinacija da se dogodi jedno vatreno Valentinovo.

Kako ti se sviđa u Splitu? Sunce, more, kava,…

– A što ćeš ljepše od ovoga, ovo je stvarno san. Ovako sjediti na piću u ugodnom društvu i razgovarati o koncertu koji će zasigurno obradovati cijelu žensku populaciju, a i mušku nadam se da će biti zadovoljni i presretan sam što će moći svoje bolje polovice izvesti na nezaboravnu večer. Sviđa mi se more i gledam samo u sunce. Ovoga nemam u Zagrebu i fali mi jako.Smatra da je splitska publika educirana i izrazi je ljubav prema Splitu

– Volite svoju zemlju djelima, a ne riječima. Pozivam sve na koncert. Splitska publika je jako educirana publika. Volim ovaj grad jer moja publika stvarno odlično pjeva. Posebnu vezu imam sa Splitom.Zahvalili smo se Massinu na razgovoru i poželjeli smo mu punu Arenu.

Rasprodan je prvi kontingent ulaznica za dosad najveći Massimov splitski koncert, koji će se 14. veljače održati u Spaladium Areni. Massimo će još jednom Valentinovo učiniti posebnim danom i ispričati bajkovitu glazbenu priču, ali ovaj put u većem prostoru od onoga gdje je posljednji put pjevao sa Splićanima za Dan žena. Prilikom nastupa u dvorani Gripe Massimo je obećao još bolji doživljaj kada idući put dođe u Split i sada ima priliku ispuniti obećanje. Posebno osmišljena bina za koncert, kao i dizajn rasvjete doprinijet će vrhunskom audio-vizualnom doživljaju u Spaladium Areni.

Massimo u Spaladium dolazi sa svojim stalnim bendom koji čine sve redom sjajni glazbenici: Marko Matošević za bubnjevima, basist Robert Vrbančić, gitarist Dalibor Pipo Matošević, udaraljkaš Boris Popov, violinist Bruno Urlić te klavijaturist Gojko Tomljanović. Za ton će biti zadužen Massimov stalni ton majstor Dragutin Smokrović Smokva. Massimo i bend provest će kroz pjesmaricu sačinjenu od hitova „Iz jednog pogleda“, „Kladim se na nas“, „Sjaj u tami“, „Suze nam stale na put“, “Ne dam grijehu na tebe”, „Neka ti plove brodovi“ i mnoge druge iz preko 30 godina duge karijere.

Najbolji provodi uvijek su u paru, a posebno kada 14. veljače, na sam Dan zaljubljenih, Massimo i bend, sviraju u gradu pod Marjanom. Nipošto nemojte propustiti mega koncert u Spaladium Areni 14. veljače!

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0