Iznenada u hotelskoj sobi preminula Dolores O’Riordan, pjevačica Cranberriesa

Dolores O'Riordan, glavna pjevačica rock grupe Cranberries, danas je pronađena mrtva u svojoj hotelskoj sobi.

Dolores O’Riordan, glavna pjevačica rock grupe Cranberries, danas je pronađena mrtva u svojoj hotelskoj sobi u dobi od samo 46 godina, potvrdio je njen menadžer britanskim medijima.


Irska pjevačica je boravila u Londonu zbog snimanja novog materijala s alt-rock bendom D.A.R.K. Njezin menadžer nije komentirao način na koji je umrla, osim što je rekao da je smrt bila neočekivana te da je njezina obitelj devastirana.

Debi album The Cranberriesa “Everybody Else Is Doing It, So Why Can’t We” je ugledao svjetlo dana 1993. godine, a slijedio ga je prvi singl “Dreams”. Ni album ni singl nisu privukli previše pažnje sve dok sastav nije krenuo na turneju, na taj način privukavši pažnju MTV-a koji je počeo vrtjeti njihove spotove na dnevnoj bazi. O’Riordan se udala za menadžera benda 1994., a sama ceremonija je bila poprilično popraćena od strane medija te je Dolores prešla u prvi plan. Njezin će položaj i utjecaj u sastavu nastaviti rasti nakon izlaska njihova drugog albuma čvršćeg zvuka “No Need To Argue” na kojem se nalazi veliki hit “Zombie”.

Društvene mreže su preplavili izrazi sućuti poznatih glazbenika i inih zvijezda.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0