Hit mjuzikl za djecu “Mi o vuku” ovog vikenda Splitu i Hvaru: U glavnoj ulozi pjevač Bojan Jambrošić

Zbog brojnih rezervacija koje su organizatori primili ovu subotu, 26. siječnja u dvorani "Lora" u Splitu igraju dvije predstave s početkom u 12 i u 17 sati a kako saznajemo ulaznica je još jako malo ostalo


Malo koja predstava može se pohvaliti rasprodanim dvoranama uoči premijere, ali ovaj dječji mjuzikl već je osvojio Hrvatsku.


Jedna pretpremijerna izvedba bila je dovoljna da 15 dana uoči zagrebačke premijere mjuzikl “Mi o vuku” rasprodaje već 4. termin u KD “Vatroslav Lisinski”, a ništa manji odaziv nije ni djece u Dalmaciji.

Zbog brojnih rezervacija koje su organizatori primili ovu subotu, 26. siječnja u dvorani “Lora” u Splitu igraju dvije predstave s početkom u 12 i u 17 sati, a kako saznajemo ulaznica je još jako malo ostalo.

I hvarska publika s oduševljenjem je primila poziv pa je i u Hvaru u galeriji “Arsenal” prva predstava u nedjelju 27. siječnja u 12 sati već rasprodana, a otvoren je i drugi termin u 17 sati.

Priliku za odgledati ovu nesvakidašnju dječju predstavu imaju i zadarski mališani i to 8. veljače u 17 sati u dvorani Arsenal u Zadru.

Kao što smo i ranije pisali o mjuziklu ‘Mi o vuku’ može se štošta zanimljivo kazati. Autorski projekt Igora Weidlicha,   pod redateljskom palicom Roberta Boškovića, te s mladim i talentiranim glumačkim timom kojeg čine Manuela Švorcan i Bojan Jambrošić djecu će kroz pamtljive songove i igre riječi naučiti kako informacije kojima su bombardirani iz svih elektroničnih medija ne treba uzimati zdravo za gotovo već kritičkim razmišljanjem doći do prave istine.

Je li zli vuk zaista pojeo bakicu, tri praščića i sedam kozlića? Ili je Crvenkapica malo previše pod utjecajem Facebooka, Instagrama i televizije? Što je u stvari prava istina u svim pričama o vuku doznat će se kad se Crvenkapica i Vuk napokon sretnu licem u lice!  

Predstava je namijenjena djeci preškolske dobi i učenicima nižih razreda osnovne škole a kroz formu mjuzikla, koji nemaju često prilike upoznati, uči ih toleranciji, kreativnosti i osjećaju za pravdu igrajući se njima poznatim bajkama braće Grimm.

Povodom gostovanja producenti dalmatinskog dijela turneje Anet Rožić i Darko Batinić su nam rekli:

“Interes djece u Dalmaciji za ovim mjuziklom je nadmašio sva naša očekivanja. Upiti nam stižu iz svih gradova Dalmacije a mi ćemo se potruditi da svi oni, a posebno manja mjesta, dobiju priliku pogledati ovaj bajkoviti mjuzikl” – rekao nam je Darko Batinić.

“Posebno nas veseli reakcija mališana i roditelja s otoka Hvara koji su se samostalno organizirali pa na predstavu stižu iz svih mjesta s otoka te ovim putem obećavamo i Bračanima, Korčulanima i Višanima da uskoro stižemo i k njima” – kazala je Anet Rožić.

Mjuzikl ‘Mi o vuku’ u Splitu gostuje 26. siječnja u dvorani Lora s predstavama u 12 te u 17 sati, a u Hvaru u galeriji Arsenal 27. siječnja u 12 sati.

Zadarska izvedba je 8. veljače u 17 sati u dvorani Arsenal.

Cijena ulaznice u slobodnoj prodaji iznosi 40 kuna.

Karte za splitske izvedbe mogu se kupiti od ponedjeljka, 21. siječnja, na blagajni Lore od 15 do 19 sati ili online u sustavu www.croatia-tickets.com i na prodajnim mjestima sustava ulaznice.hr.

Ulaznice za hvarsku izvedbu su u prodaji online na croatia-tickets.com ili se mogu rezervirati na 091 528 4304.

Više informacija na Facebook stranici Amadeus events.

Ukoliko želite da i Vaše dijete sazna pravu istinu o Vuku, požurite po svoj primjerak ulaznice jer ostalo ih je još jako malo u prodaji.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime