Glazbena diva Zorica Kondža gošća na gala koncertu Tedija Spalata!

Domaćin prekrasnog gala koncerta splitski je glazbenik Tedi Spalato koji će u posebnoj večeri sa Zoricom Kondžom zapjevati pjesmu Zar je voljeti grijeh

Glazbena diva Zorica Kondža na radost posjetitelja zapjevat će najljepše glazbene hitove kao gošća gala koncerta Tedija Spalata Sve ću preživit koji nas u nedjelju, 4. veljače u 20 sati očekuje u KD Vatroslav Lisinski. Omiljena splitska glazbenica, čije pjesme već niz godina griju srca brojne publike, najavljuje emotivnu glazbenu večer prepunu uzbudljivih iznenađenja.


Domaćin prekrasnog gala koncerta splitski je glazbenik Tedi Spalato koji će u posebnoj večeri sa Zoricom Kondžom zapjevati pjesmu Zar je voljeti grijeh koju su zajedno snimili te po prvi put predstaviti i svoj novi album Najlipša na svitu. Na velikoj pozornici dvorane Lisinski pridružit će mu se dugogodišnji prijatelj i suradnik Zlatan Stipšić – Gibonni, Orkestar Gorana Rukavine pojačan vrhunskim gudačima te gost iznenađenja koji će sasvim sigurno razveseliti posjetitelje.

Svaki svojim glazbenim izričajem, zajedno će zapjevati za Hrvatsku ligu protiv raka koja koncert organizira povodom 51. obljetnice rada i borbe protiv svih vrsta tumora te pružanja savjeta i pomoći oboljelima. Prikupljena sredstva namijenjena su Zajednici pacijenata oboljelih od raka Sveti Juraj.

Koncert se održava pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar – Kitarović, Ministarstva zdravstva, Grada Zagreba i Gradske skupštine Grada Zagreba.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0