Na jučer održanoj dodjeli glazbenih nagrada Top.hr Music Awards Severinu je pratio sin Aleksandar, a popularna pjevačica na Instagramu je objavila zajedničku fotografiju i tako raznježila brojne pratitelje, koji su joj potom uputili riječi podrške.

“Mogu osvojiti svijet jednom rukom, dok me ti držiš za drugu…” M.S. | Sinoć, uoči dodjele/osvojene nagrade za ‘Turneju godine’”, napisala je splitska pjevačica, uz fotografiju na kojoj se ona i sin drže za ruke, leđima okrenuti fotoaparatu.

“Diva, divna, predivna i princ naš najljepši”, “Ovo ti je najsnažnija slika ikad, ovako koračaj uvijek” i “Divno. Ljubav. Bravo!”, samo su neki od komentara.

Podsjetimo, Severina je na jučerašnjoj dodjeli izvela pjesmu Rođeno moje, posvećenu upravo malenom Aleksandru, a na pozornici joj se pridružio i dječji zbor. Pjevačica i dalje vodi bitku za skrbništvo nad sinom, koji je privremenom sudskom mjerom dodijeljen ocu Milanu Popoviću, dok ga majka ima pravo viđati samo dva puta tjedno i svaki drugi vikend.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime