Dino i Ana Mari Ljutić (38) zajedno su 13 godina, a zadnje četiri godine su u braku. Smatrali su da im je život ispunjen kad im se rodio prvi sin Marko (3), a kad je Ana Mari ostala trudna drugi put, njihovoj sreći nije bilo kraja. No ubrzo su počeli problemi.

Dino je tata, borac koji brine o teško bolesnoj ženi, kojoj je dijagnosticiran karcinom u drugoj trudnoći, koji se proširio, koja je dobila niz epileptičnih napadaja i koja je završila u komi, koja više ne zna ni čitati ni pisati, kojoj su ostale posljedice od svega, koja leži sada kada bi trebala uživati sa svojom obitelji u prvim godinama svog djeteta, to je žena koja umjesto da prati napredak svoje djece, prati napredak kemoterapije, muž koji se brine za nju i djecu i strahuje što će biti sada kad su zbog bolesti upali u financijske teškoće.

Tata je trenutno na porodiljnom s djecom, dva sina od 3 godine i 1 godinu.

Sadaje tata Dino pokrenuo humanitarnu akciju da bi svojoj djeci osiguran dostojan Božić. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

Što si želiš ovoga Božića? Nove čizme? Povišicu? Da te onaj tip nazove?

Tata Dino samo želi par normalnih dana.

Znate kakvih, onakvih da ne moraš sinu reći ‘žao mi je, nema’ kad te pita jesti to-i-to, ili mu lagati ‘sad žurimo, drugi put’ kad poželi bas onaj autić.

Onakvih kad gunđaš jer su klinci pošarali zid i penju ti se na glavu, a ne zato što pokušavaš iščarobirati kako ženi kupiti lijek i sinovima božićne poklone. Jer nema za oboje.

Onakvih, kad ti je loš dan jer si krepan, jer si sa ženom sinoć do 3 pričao o budućnosti pa si nenaspavan, a ne zato sto si uz nju bdio jer je trpjela bolove od kojih ti srce puca.

Onakvih, kad se hrabro usuđuješ planirati što ćete skupa raditi i za 5 ili 10 godina, i maštati kako ćete u penziji pobjeći u Meksiko. Ili možda imati vrt izvan grada i po cijelo ljeto igrati se s unucima..

I 5 ili 10kn je puno!

Broj računa za pomoć još je aktivan:

Iban Hr9423400093112557332
DINO LJUTIĆ
SWIFT za uplate iz inozemstva je PBZGHR2XKomentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime