Nevjerojatan prizor snimljen je sinoć nasred makarske Rive.

Kao što možete vidjeti iz priloženog videozapisa, dvoje mladih se prepustio strastima bez imalo srama. Nisu im smetali prolaznici, a prema komentarima koji se mogu pročitati, radi se o turistima, koji su boravak u Hrvatskoj odlučili maksimalno iskoristiti.

Da ne pišemo previše, snimku “akcije” u Makarskoj možete pogledati ispod:7 KOMENTARI

  1. Moramo se pomalo privikavati i na takve prizore.Nedavno sam čitao u jednom portalu za jednu bliskoistočnu zemlju da je seks dozvojen neogranićeno po parkovima i da policija ima pravo samo mirno promatrati.

  2. Stranci u Hrvatskoj se ponašaju prebahato i prekomotno ne prezajući kršiti sve norme jer eto imaju para pri tom omalovažavajući moral i kulturu države u koju dolaze bez imalo ustručavanja… Pitanje je do koje granice jer počimaju sa ovakvim scenama,nastavljaju sa pedofilnim(snimajući kriomice dječicu)- na plažama … Dokle tolerirati…

  3. Zamislite na deset milijuna stranaca u par godina dvoje su se javno igrali mame i tate. I onda na temelju samo jednog slučaja neko ko se potpisuje s “brzzzy” objašnjava kakvi si stranci. Pa njihovo ponašanje ipak prihvatljivije od logike koju iskazuke taj neko “brzzzi”.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime