Danas je usvojen proračun Grada Zagreba za 2019. Milan Bandić se provukao kroz iglene uši, jer je najvažniji akt usvojen s 26 glasova za i 24 glasa protiv.

Svoje mišljenje su promijenila tri zastupnika, a tko su oni otkriva Index:

Miroslav Polovanec

Miroslav Polovanec član je HSLS-a. Rođen je 23. 12. 1972. godine u Zagrebu. Ima završenu srednju školu, po struci je građevinski tehničar visokogradnje.

Sudjeluje u radnim tijelima Gradske skupštine. Predsjednik je Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodno gospodarstvo. Član je i Odbora za mladež.

Za njega u stranci, ako je vjerovati riječima njenog predsjednika Darinka Kosora, više nema mjesta.

“Tu je statut jasan. Ako glasate protiv odluka tijela stranke, više niste član stranke”, rekao je Kosor.

Jozo Milićević

Jozo Milićević rođen je 5. 1. 1965. u Čitluku. Magistar je ekonomije, a u skupštinu je ušao s Nezavisne liste Sandre Švaljek. Riječ je o umirovljenom generalu HV-a. Umirovljen je 2015. godine kad je ministar obrane bio SDP-ov Ante Kotromanović. Nakon odlaska Crnoje iz fotelje ministra branitelja, Milićević se spominjao kao jedan od kandidata. No, u tu je fotelju sjeo Tomo Medved, a Milićević se našao na listi Sandre Švaljek.

Milićević je član Odbora za branitelja i član Odbora za sigurnost i prevenciju urbanih rizika.

Ilija Ćorić

Treći Bandićev spasitelj je Ilija Ćorić. Ćorić je rođen 1. 6. 1963. godine u Iloku. Član je HSS-a, a po zanimanju je inženjer grafičke tehnologije. U skupštini je i član Odbora za izbor i imenovanja, javlja Index.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime