Vrlo neugodno iskustvo imao je jedan naš čitatelj tijekom subote u trgovačkom centru u Splitu kada ga je pokrala jedna ženska osoba.

U nastavku pročitajte njegov opis događaja:

“Evo što mi se danas dogodilo. Ulazim u kabinu trgovine Reserved u Mallu probati majicu, s tim da ulazim s kesom robe iz drugog dućana u vrijednosti nešto manje od 1000 kn. Kesicu s tom robom slučajno ostavljam u kabini i izlazim.

Minutu i pol nakon što je sačekala da se dovoljno udaljim, očito prateći me, u istu MUŠKU kabinu ulazi žena sa djetetom. Unutra se zadržava manje od 20 sekundi, šalje dijete u izvidnicu da provjeri je li prolaz “čist” i izlazi s mojom slučajno ostavljenom kesom.

Imam uvod u snimku nadzornih kamera dućana, te se može vidjeti da se žena još neko vrijeme nakon krađe zadržava u istom dućanu, motajući se oko ženskih kabina i pokušavajući nekim ženama napraviti isto.

Dok smo mi došli do snimki s kamera, već je bilo kasno. Zaštitarska služba detaljno pregledava snimke iz centra kako bi došla do informacija koje mogu biti vrijedne za policiju.Želja mi je upozoriti ostale ljude da budu maksimalno oprezni u svakom trenutku sa svojim stvarima jer lopovi se kamufliraju i među onima za koje nikad ne bi rekli da su lopovi i za ta svoja nedjela nerijetko koriste i nevinu malu djecu” – ističe naš čitatelj.