Američka pjevačica snimila dva spota u Splitu!

Glazbu potpisuju producenti koji rade za Britney Spears i Justina Biebera

Američka pjevačica Marissa Govic, hrvatskih korijena, snimila je u Splitu i svoj drugi spot za pjesmu “I Don’t Want You“. Ovaj spot, kao i onaj snimljen za pjesmu “Skin & Bones”, sniman je pod redateljskom palicom Jedina.hr produkcije iz Splita, ovog ljeta. Ove godine izašao je i njen drugi album.


Snimano je na nekoliko lokacija u gradu, od zapadne obale, Varoša, studija, do dvorane splitskog kick boxing kluba “Pitbull”. Glazbu potpisuju producenti koji rade za Britney Spears i Justina Biebera. Mušku ulogu u spotu odradio je sve popularniji Marino Miličević koji se u posljednje vrijeme pojavljuje u spotovima Severine, Jale Brata itd., a na instagramu ga prati preko 40.000 pratitelja.

“Ništa lošije nije raditi u Splitu od onoga što dobijemo u Miamiju. Jeftinije jest, ali je kvaliteta na visokoj razini. Moram priznati kako su ovdje Marissi napravili bolju frizuru i make up, nego u Francuskoj gdje smo snimali prije tjedan dana, a producentska kuća Jedina.hr koja joj snima spotove je na svjetskoj razini i sretan sam sa suradnjom s hrvatskim stručnjacima.” izjavio je Mario, otac Marisse Govic, tijekom snimanja spotova u Splitu u intervjuu za Slobodnu Dalmaciju.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0