Godinu je dobro započeti kvalitetnim shoppingom i tako obnoviti ključne komade garderobe, kupiti topliju odjeću i obuću, dopuniti kozmetičku torbicu i razveseliti sebe i druge lijepim modnim dodacima. Naravno, još je bolje ako taj shopping podrazumijeva odlične popuste! Upravo takvo iskustvo čeka vas 6. siječnja u City Centeru one – prva ovogodišnja Žuta srijeda udružila je snage sa zimskim sezonskim sniženjima, pa ne postoji bolji dan za fantastično shopping iskustvo u kojem ćete doma otići s vrećicama prepunim kvalitetnih komada koje ćete kupiti uz popuste do čak 70%.

Baza za kvalitetnu shopping listu neka vam budu sezonski popusti, jer su gotovo svi dućani cijene spustili od 20 do 70%. A za još bolje iskustvo kupovine tu su i dodatni popusti koje ćete moći iskoristiti samo na Žutu srijedu. Tako Müller, samo taj dan, nudi 10% na sve, Golden Rose 30%, a Hervis 20% na cijeli asortiman. Trgovina dm daje primamljivih 15% popusta na svaku kupnju iznad 200 kuna, a i bio&bio i ZOO City popustom nagrađuju kupovine iznad 200 kuna – očekuje vas 10% popusta na zdravu hranu i drugi bio asortiman te na sve što je potrebno kućnim ljubimcima.

Svi popusti na jednom mjestu

Vaš dom možete opremiti i uljepšati odabranim proizvodom iz trgovine Dormeo Home koja je za Žutu srijedu pripremila popust od 10% na sve, a u Douglasu ćete 20% povoljnije moći kupiti sve proizvode za usne. Popust od 20% na sve, osim već sniženog asortimana, čeka vas u trgovinama Lisca, Maras, The Athlete’s Foot i Lonci&Poklopci by Bajde. Uz manje iznimke, Baby Center i Magic Baby daju popust od 15%, pa ćete odjeću, obuću, opremu i igračke moći kupiti znatno povoljnije. Baš sve popuste pronađite ovdje.

Za inspiraciju prije shoppinga kliknite na City Mix&Match i spremni ste za vašu prvu ovogodišnju shopping avanturu u City Centeru one.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
1
Hagić
2
Hmmm
1
Plač
0
Grrr
1
Molim?
3

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime