Kao i svake godine na svetog Stjepana, 26. prosinca, očekuje nas popularni malonogometni turnir “4 kafića”. Turnir nosi ime “Memorijal Dino Petrinović” po jednom od idejnih začetnika, a kao i svake godine turnir ima humanitarni karakter jer sav prihod od prodanih ulaznica ide udruzi Mir u Rudinama.

Turnir svake godine privlači brojne nogometne zvijezde, koje u pauzi od prvenstva svojim nogometnim vještinama uveseljavaju uvijek dupkom ispunjenu Veliku dvoranu na Gripama.

Danas su u caffe baru Camel, bivšeg nogometaša Ivice Mornara i jednog od začetnika ovog turnira, izvučeni parovi ovogodišnjeg turnira. Parove je izvlačio Antonio Plazibat, osvajač K1 turnira u Japanu.

-Opet smo skupili dobre igrače i nadamo se da će opet biti puna dvorana. Nadamo se da ćemo ispuniti osnovni cilj, a to je skupiti što više sredstava za centar Mir u Rudinama. Iza turnira je ove godine stao i izbornik Zlatko Dalić, koji će se potruditi dovesti što veća imena na turnir. Drago nam je da će ove godine na turniru sudjelovati ponovno neki veliki igrači – kazao je organizator Damir Karaman.

Tropic je najavio na ovom turniru da će za njih igrati koje će voditi izbornik Zlatko Dalić, kapetan momčadi će biti Marko Livaja, a igrat će Križanac, Milović, Biliškov, Jarni, a kontaktirani su Perišić i Kalinić koji zbog utakmica za klubove nisu u mogućnosti igrati na turniru.

Tempera će ove godine okupiti imena kao što su Letica, L. Šimić, Toni Šunjić, Igor Musa, Mario Maloča, Zvonimir Kožulj, Franko Kovačević, Stanko Bubalo, Hrvoje Milić su potvrdili, a još će do turnira znati neka imena dok će ih voditi Vedran Runje.Camel po prvi put nastupa te su odredili svoj dream team s Pletikosom, Vejićem, Dariom Šimićem, Stanićem, Đolongom, Mornarom, Prosinečkim, Pršo, Olić a postoji mogućnost da za njih zaigra i Klasnić. Trener ekipe će biti Stanko Poklepović.

Kauri je za turnir okupio Ibričića, Bradarića, Pašalića, Rebića, Moru, Ercega, a trener će im biti Marenzzi te su najavili još mogućnost dolaska Hodžića, Eleza, Andrije Vukovića.

Parovi polufinala: Tropic – Tempera, Camel – Kauri

 

 

 


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0