Close Menu
DALMACIJA DANASDALMACIJA DANAS
  • Naslovnica
  • Dalmacija
    • Split
    • Obala
    • Zagora
    • Otoci
    • Marjan
    • Naši ljudi
    • Štorije
    • Cooltura
  • Vijesti
    • Hrvatska
    • Svijet
    • Tech & Biznis
    • Vrijeme
    • Crna kronika
    • Znanost
    • Kultura
  • Sport
    • Hajduk
    • Nogomet
    • Košarka
    • Ostali sportovi
  • Relax
    • Glazba
    • Showbizz
    • Foto đir
    • Gastro
    • Zabava
    • Zdravlje
    • Fashion & lifestyle
  • Specijali
    • Vaše vijesti
    • Životinjski kutak
    • Vijađ
    • Dvi-tri riči
    • EX CATHEDRA
    • #TvojeMisto
    • Zdravlje - Priska Med
    • PEČAT OD VRIMENA
    • Na današnji dan
    • IZGUBLJENO-NAĐENO
    • Stara splitska prezimena
    • Razredi s osmijehom
    • Najbolje iz Dalmacije
    • Kako su nastali splitski kvartovi
  • Kolumne
    • ANTONIO KULAŠ
    • DANIJEL KRAJINOVIĆ
    • HRVOJE ZNAOR
    • JURICA GALIĆ JUKA
    • KATA MIJIĆ
    • MARIJA PARO
    • MATE BOŽIĆ
    • MARIO TOMASOVIĆ
    • MENTALNO ZDRAVLJE
    • MIRELLA MEIĆ
    • MIŠO ŽIVALJIĆ
    • NIKOLA BARBARIĆ
    • RADE POPADIĆ
    • TRINAESTO PRASE
    • ŽANA PAVLOVIĆ
Facebook Instagram YouTube WhatsApp
DALMACIJA DANASDALMACIJA DANAS
Facebook Instagram YouTube WhatsApp X (Twitter) RSS
  • Naslovnica
  • Dalmacija
    • Split
    • Obala
    • Zagora
    • Otoci
    • Marjan
    • Naši ljudi
    • Štorije
    • Cooltura
  • Vijesti
    • Hrvatska
    • Svijet
    • Tech & Biznis
    • Vrijeme
    • Crna kronika
    • Znanost
    • Kultura
  • Sport
    • Hajduk
    • Nogomet
    • Košarka
    • Ostali sportovi
  • Relax
    • Glazba
    • Showbizz
    • Foto đir
    • Gastro
    • Zabava
    • Zdravlje
    • Fashion & lifestyle
  • Specijali
    • Vaše vijesti
    • Životinjski kutak
    • Vijađ
    • Dvi-tri riči
    • EX CATHEDRA
    • #TvojeMisto
    • Zdravlje - Priska Med
    • PEČAT OD VRIMENA
    • Na današnji dan
    • IZGUBLJENO-NAĐENO
    • Stara splitska prezimena
    • Razredi s osmijehom
    • Najbolje iz Dalmacije
    • Kako su nastali splitski kvartovi
  • Kolumne
    • ANTONIO KULAŠ
    • DANIJEL KRAJINOVIĆ
    • HRVOJE ZNAOR
    • JURICA GALIĆ JUKA
    • KATA MIJIĆ
    • MARIJA PARO
    • MATE BOŽIĆ
    • MARIO TOMASOVIĆ
    • MENTALNO ZDRAVLJE
    • MIRELLA MEIĆ
    • MIŠO ŽIVALJIĆ
    • NIKOLA BARBARIĆ
    • RADE POPADIĆ
    • TRINAESTO PRASE
    • ŽANA PAVLOVIĆ
DALMACIJA DANASDALMACIJA DANAS

Zašto je Kebabsito tako popularan među Splićanima?

SPONZORIRANI SADRŽAJ / Foto: Promo5. travnja 2021. 16:56
Podijeli
Facebook Twitter Telegram WhatsApp E-mail adresa

Na samom dolasku primjećujemo ljude svih generacija kako čekaju u redu svoj kebab. Kad smo napokon i mi došli na red zamolili smo vlasnika Roberta da nam između zalogaja super kebaba oda i neku tajnu ili bar poneki tajni recept „Kebabsita“. Zašto ljudi vole baš njihov kebab? Zašto baš Split i kako je tako brzo došao na dobar glas?

KOJA JE TAJNA DOBROG KEBABA?

Robert nam kroz šalu govori da nema tajnih recepata i da je stvar vrlo jednostavna.

„Dobra atmosfera i kvalitetna hrana su sav moj recept“. Vlasnik Kebabsita nadodaje kako ljudi brzo prepoznaju šta valja.

„Glavni cilj mi je od početka bio da ljudi probaju dobar kebab sa svježim namirnicama, dobrim umakom i da je pun mesa.“ Jer to je ono najbitnije, tvrdi Robert. „Da se ljudi najedu i otiđu iz Kebabsita siti, a ne gladni.“

11-14-kebabsito-1
GALERIJA
Kliknite za pregled

Nekad, kaže Robert, dobije i pokoju kritiku na račun količine mesa, ali u dobroj komunikaciji sa svojim kupcima i to se riješi. „Pa pazim ja i na one koji manje pojedu ili paze na liniju“, šali se Robert koji ističe kako pokušava udovoljiti svakom svom kupcu.

Tajna je dobrog kebaba, kaže, u dobro odabranom mesu, ali i prilozima i umacima. Jer što je kebab bez dobrog umaka. „Svaki kupac može naglasiti koliko čega želi u svoj kebab kako bi složio točno ono što se njemu sviđa jer ne voli svatko isti omjer mesa, umaka i priloga“, razumno odgovara vlasnik koji opet ponavlja kako želi da su kupci siti i zadovoljni. „Ljudi to cijene i hvala im na tome.“

ZAŠTO BAŠ SPLIT?

S osmijehom na licu odgovara kako je za to zaslužna njegova žena koja je rodom iz mjesta nedaleko Splita. I kako je to još iz onih dana kada je mlad i zaljubljen iz Zagreba dolazio u Split gdje je ona studirala.

Ono što bi mu falilo za vrijeme boravka u Splitu je dobar „onako pravi kebab“,  kaže nam Robert. „Onakav kakav sam kao ljubitelj kebaba jeo po gradovima u Njemačkoj, Belgiji, Mađarskoj, Sloveniji…“

A ideju o kebabu u Splitu bi njegova tadašnja cura, danas žena, kako kaže rasplamsala kad bi rekla „To ti tu niko ne jede. Tu su ti topli i ćevapi zakon.“

Nekoliko godina nakon, „opet zahvaljujući mojoj ženi“, šali se Robert, se stvorila super prilika za otvoriti lokal u Splitu. Odlučili smo ponuditi Splitu najbolji kebab.

DOBAR GLAS DALEKO SE ČUJE!

„Ljudi u Splitu su zahvalni i to mi se sviđa. Primijete koliko se trudimo i radimo. Prepoznaju kvalitetu.“

Nadodaje Robert kako se uvijek prepozna nešto što čovjek sa srcem radi. „Radim ono što volim, ono što sam i sam već puno puta degustirao. Nepce sam već naviknuo na savršen kebab i takav želim nuditi i svojim kupcima.“

 

Moja reakcija na članak je...
Ljubav
0
Haha
0
Nice
0
What?
0
Laž
0
Sad
0
Mad
0
Facebook Twitter Whatsapp Telegram
NAJNOVIJE VIJESTI
Spektakl na Prokurativama: Vuco oduševio Split, stiže Duško Kuliš
7
sat
Spektakl na Prokurativama: Vuco oduševio Split, stiže Duško Kuliš
AI Navigatori: Europski Erasmus+ projekt koji gradi most između umjetne inteligencije i obrazovanja
1
dan
AI Navigatori: Europski Erasmus+ projekt koji gradi most između umjetne inteligencije i obrazovanja
Nova trgovina Stanić Diskont u Kaštel Gomilici već je otvorena – osvoji 2 x 100 eura za kupovinu
2
dan
Nova trgovina Stanić Diskont u Kaštel Gomilici već je otvorena – osvoji 2 x 100 eura za kupovinu
Završnica Adventa na Kampusu uz koncert Andree Šušnjare
2
dan
Završnica Adventa na Kampusu uz koncert Andree Šušnjare
Kuhar ste i ljubitelj tradicionalne dalmatinske kuhinje? Prijavite se na masterclass s vrhunskim chefovima i sudjelujte u stvaranju prvog Manifesta hrvatske kuhinje
3
dan
Kuhar ste i ljubitelj tradicionalne dalmatinske kuhinje? Prijavite se na masterclass s vrhunskim chefovima i sudjelujte u stvaranju prvog Manifesta hrvatske kuhinje
DALMACIJA DANAS
Facebook Instagram YouTube WhatsApp X (Twitter)
  • Uvjeti korištenja
  • Pravila o privatnosti
  • Prodaja i marketing
  • Impressum
  • Kontakt stranica
  • Cjenik
Copyright © 2017-2025 Dalmacija danas. Sva prava pridržana.

Upišite što tražite i kliknite na tipku Enter za početak pretrage. Kliknite tipku Esc za prekid.