Close Menu
DALMACIJA DANASDALMACIJA DANAS
  • Naslovnica
  • Dalmacija
    • Split
    • Obala
    • Zagora
    • Otoci
    • Marjan
    • Naši ljudi
    • Štorije
    • Cooltura
  • Vijesti
    • Hrvatska
    • Svijet
    • Tech & Biznis
    • Vrijeme
    • Crna kronika
    • Znanost
    • Kultura
  • Sport
    • Hajduk
    • Nogomet
    • Košarka
    • Ostali sportovi
  • Relax
    • Glazba
    • Showbizz
    • Foto đir
    • Gastro
    • Zabava
    • Zdravlje
    • Fashion & lifestyle
  • Specijali
    • Vaše vijesti
    • Životinjski kutak
    • Vijađ
    • Dvi-tri riči
    • EX CATHEDRA
    • #TvojeMisto
    • Zdravlje - Priska Med
    • PEČAT OD VRIMENA
    • Na današnji dan
    • IZGUBLJENO-NAĐENO
    • Stara splitska prezimena
    • Razredi s osmijehom
    • Najbolje iz Dalmacije
    • Kako su nastali splitski kvartovi
  • Kolumne
    • ANTONIO KULAŠ
    • DANIJEL KRAJINOVIĆ
    • HRVOJE ZNAOR
    • JURICA GALIĆ JUKA
    • KATA MIJIĆ
    • MARIJA PARO
    • MATE BOŽIĆ
    • MARIO TOMASOVIĆ
    • MENTALNO ZDRAVLJE
    • MIRELLA MEIĆ
    • MIŠO ŽIVALJIĆ
    • NIKOLA BARBARIĆ
    • RADE POPADIĆ
    • TRINAESTO PRASE
    • ŽANA PAVLOVIĆ
Facebook Instagram YouTube WhatsApp
DALMACIJA DANASDALMACIJA DANAS
Facebook Instagram YouTube WhatsApp X (Twitter) RSS
  • Naslovnica
  • Dalmacija
    • Split
    • Obala
    • Zagora
    • Otoci
    • Marjan
    • Naši ljudi
    • Štorije
    • Cooltura
  • Vijesti
    • Hrvatska
    • Svijet
    • Tech & Biznis
    • Vrijeme
    • Crna kronika
    • Znanost
    • Kultura
  • Sport
    • Hajduk
    • Nogomet
    • Košarka
    • Ostali sportovi
  • Relax
    • Glazba
    • Showbizz
    • Foto đir
    • Gastro
    • Zabava
    • Zdravlje
    • Fashion & lifestyle
  • Specijali
    • Vaše vijesti
    • Životinjski kutak
    • Vijađ
    • Dvi-tri riči
    • EX CATHEDRA
    • #TvojeMisto
    • Zdravlje - Priska Med
    • PEČAT OD VRIMENA
    • Na današnji dan
    • IZGUBLJENO-NAĐENO
    • Stara splitska prezimena
    • Razredi s osmijehom
    • Najbolje iz Dalmacije
    • Kako su nastali splitski kvartovi
  • Kolumne
    • ANTONIO KULAŠ
    • DANIJEL KRAJINOVIĆ
    • HRVOJE ZNAOR
    • JURICA GALIĆ JUKA
    • KATA MIJIĆ
    • MARIJA PARO
    • MATE BOŽIĆ
    • MARIO TOMASOVIĆ
    • MENTALNO ZDRAVLJE
    • MIRELLA MEIĆ
    • MIŠO ŽIVALJIĆ
    • NIKOLA BARBARIĆ
    • RADE POPADIĆ
    • TRINAESTO PRASE
    • ŽANA PAVLOVIĆ
DALMACIJA DANASDALMACIJA DANAS

Zalogajčići u čašici s kremom od rajčica i kozicama

Danas predstavljamo recept koji spaja svježinu rajčica i nježan okus kozica u savršenu kombinaciju koja će zasigurno oduševiti vaše nepce
SPONZORIRANI SADRŽAJ 2. srpnja 2024. 15:02
Podijeli
Facebook Twitter Telegram WhatsApp E-mail adresa

Rajčica i kozice u čašici idealno su jelo za svaku priliku, bilo da je riječ o sofisticiranoj večeri, ljetnom pikniku ili jednostavnom obiteljskom okupljanju. Ovo predjelo ne samo da izgleda prekrasno i privlačno, već i donosi eksploziju okusa u svakom zalogaju. Priprema je brza i jednostavna, a rezultat je predjelo koje će zasigurno postati omiljeno na vašem stolu. Pridružite nam se u kreiranju ovog kulinarskog remek-djela i otkrijte kako spoj tradicionalnih mediteranskih sastojaka može stvoriti moderno i ukusno predjelo. U suradnji s Diskontom Stanić donosimo ovaj zanimljiv recept za ljetna druženja.

Mutti recept 06

SASTOJCI:

  • 8 kozica srednje veličine
  • 100 ml vrhnja za kuhanje
  • 40 g đumbira
  • češanj češnjaka
  • 100 g Mutti dvostrukog koncentrata rajčice
  • 2 žlice jabučnog octa
  • ekstra djevičansko maslinovo ulje
  • ocat
  • sol s čilijem
  • papar

Sastojci za 4 osobe, priprema 15 minuta, kuhanje 10 minuta.

Koncentrat

PRIPREMA:

U loncu zagrijte 30 ml ulja s češnjem zgnječenog češnjaka. Dodajte jabučni ocat, ujedinite s vrhnjem, sokom od đumbira ( dobivenog ribanjem korijena i cijeđenjem dobivene kaše) i prstohvatom čili papričice. Kuhajte na jakoj vatri 5 minuta, malo reducirajte vrhnje, a zatim dodajte koncentrat rajčice. Izvadite češnjak i izmiješajte sve sastojke pjenjačom. Oljuštite kozice, kuhajte ih u kipućoj slanoj vodi 2 minute, ocijedite i ostavite da se ohlade. Začinite ih prstohvatom soli i papra, s nekoliko vlati kopra i kapljicom ulja. Napravite male ražnjiće s po 2 kozice i poslužite uz crveni umak.

 

Isprobajte recept i dobar Vam tek! Više na www.diskont.hr

 

 

Moja reakcija na članak je...
Ljubav
2
Haha
0
Nice
0
What?
0
Laž
0
Sad
0
Mad
0
Facebook Twitter Whatsapp Telegram
NAJNOVIJE VIJESTI
Novi prehrambeni lanac stiže: veliki popusti na sve prehrambene i neprehrambene proizvode
7
sat
Novi prehrambeni lanac stiže: veliki popusti na sve prehrambene i neprehrambene proizvode
Krenuo je veliki projekt čiji je cilj brendirati Hrvatsku kao prvoklasnu gastro destinaciju, a prva regija je – Dalmacija
1
dan
Krenuo je veliki projekt čiji je cilj brendirati Hrvatsku kao prvoklasnu gastro destinaciju, a prva regija je – Dalmacija
Nakon biljne masti primijetila promjene, svoje iskustvo podijelila javno
1
dan
Nakon biljne masti primijetila promjene, svoje iskustvo podijelila javno
Tjedan spektakla na Prokurativama: Od Grupe Best do velikog povratka Siniše Vuce!
2
dan
Tjedan spektakla na Prokurativama: Od Grupe Best do velikog povratka Siniše Vuce!
PRASEĆI ADVENT U GUDINA: Dim, sarme i "dernek" do kraja godine
2
dan
PRASEĆI ADVENT U GUDINA: Dim, sarme i "dernek" do kraja godine
DALMACIJA DANAS
Facebook Instagram YouTube WhatsApp X (Twitter)
  • Uvjeti korištenja
  • Pravila o privatnosti
  • Prodaja i marketing
  • Impressum
  • Kontakt stranica
  • Cjenik
© 2025 Dalmacija danas. Sva prava pridržana.

Upišite što tražite i kliknite na tipku Enter za početak pretrage. Kliknite tipku Esc za prekid.