Većina  vozača postavlja folije na stakla  imajući na umu zaštitu od sunčevih zraka posebno ako prevoze djecu ili ljubimce. I tvornička zatamnjenja stakala, koja iznose do 30 posto, teško će vas zaštititi od sunca  pa jedini spas donose folije poput onih koje u svojoj radionici u Kaštel Štafiliću postavlja tim iz obrta Skripta.

 Osim što folije  doista sprečavaju prodor 99 posto UV zračenja, s njima na staklima znatno se smanjuje i neugodan odbljesak. Nadalje, dobro postavljena folija ima i sigurnosnu ulogu jer će dođe li do loma stakla spriječiti rasipanje krhotina i putnike poštedjeti mogućih ozljeda. K tome će sigurno i otežati posao provalniku, kao što će i znatiželjnike spriječiti u njuškanju. Uz sve navedeno , tu je I estetska uloga.

Tko se odluči za folije, za početak treba znati da je zatamnjivanje prema našim propisima dopušteno samo na stražnjem dijelu vozila, odnosno na svim staklima iza B nosača krova. Ali, treba znati da se za razliku od stražnjih, na prednja stakla takva folija postavlja isključivo na odgovornost vlasnika vozila.

Foliju je zbog specifičnog zakrivljenja koje traži pripremu za zagrijavanje industrijskim fenom, zahtjevnije postaviti na stražnje staklo. No, za ekipu iz obrta Skripta   to je  rutinski posao pa će svaki automobil koji se u njihovu  radionicu doveze ujutro, biti gotov za svega dva sata. Cijene ovise o kvadraturi postavljanja folije, a pritom se dobiva i doživotno jamstvo.

Propuštanje UV zraka jednako je kod providnih kao i kod najtamnijih folija te iznosi manje od 1 posto, što se može provjeriti i posebnim mjernim uređajem.

Kvalitetan rad ekipe iz Kaštel Štafilića  možete vidjeti i na www.zatamnjivanje.net ili na FB stranici Zatamnjivanje stakala. Za sve dodatne informacije o terminima za vaše limene ljubimce I ponudama možete dobiti na broj 098 769 234 ili posjetite Skripta zatamnjivanje stakala na adresi Put Sv.Lucije 20 u Kaštel Štafiliću.


Zatamnjivanje stakala za sve vrste vozila, plovila,poslovne I stambene objekte!Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime