U RTL-ovom showu “Život na vagi” sudjelovao je i 35-godišnji Zadranin Miro Bajlo koji je u show došao sa 151,28 kilograma. Do večerašnje emisije izgubio je 23,7 kilograma ili 15,16 posto.

Na sinoćnjem vaganju Miru je vaga pokazala 3,6 kilograma više od posljednjeg rezultata, što je bio razlog za njegovu automatsku diskvalifikaciju. Tužan je i razočaran jer napušta show na način na koji ga nije napustio niti jedan kandidat u sve tri sezone “Života na vagi!”. Ostali sudionici showa izgledali su poprilično šokirano i tužno iako je veći dio njih sve do sada otvoreno pokazivao netrpeljivost prema Zadraninu.

– Moja najveća životna odluka bila je doći u “Život na vagi” i promijeniti životne navike. Želim živjeti život i da moja djeca imaju oca. Oni su moja najveća motivacija. Bit će dobro, kazao je uplakani Miro pozdravljajući ostale sudionike.

Pohvalio ga je i trener Mario Mlinarić koji je izrazio svoje uvjerenje kako će Miro i van kuće nastaviti s jednakim režimom kao u showu.

– Naučio je hrpu stvari ovdje. Sada to sve samo treba uskladiti s njegovim zdravstvenim problemom, zaključio je Mlinarić.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime