Na svu sreću, novo normalno ne znači da se u potpunosti odričemo zabave! Zato ovoga tjedna na popis aktivnosti ubacite posjet City Centeru one jer će uživati veliki, ali i mali.

Naime, topliji dani poziv su na buđenje iz zimskog sna! Osim promjene garderobe, na redu su i promjene na pjatu– a ne postoji bolje mjesto za početak zdravog života od City Pazara. Svratite li na omiljeni Pazar, ne propustite zaviriti u novootvoreni Harissa Spice Store, mirisno carstvo začina i uz čiju ćete ponudu baš svako jelo učiniti mrvicu boljim. A za one koji žele razmaziti svoje nepce, prodajno mjesto Fratelli’s PNV di Stornajuolo Victor Alexandre nezaobilazna je stanica. Različite vrste sireva, salama i pršuta, sušenih rajčica i slastica u tren oka će vas navesti da se zaljubite u okuse Italije.

Karnevalski vikend

A neće ni mališani ostati uskraćeni za zabavu! Naime, 13. i 14. veljače od 11 do 18 sati na rasporedu je karnevalski vikend uz klaunove Šarenka i Bumba koji su pripremili pregršt novih trikova. U goste stiže i izgubljena princeza koja pokušava pronaći gusara koji joj je ukrao blago, a kojoj će za rješavanje zagonetki trebati pomoć najmlađih.

I zato ne dvojite – vidimo se u City Centeru one!

Moja reakcija na članak je...
Vau
3
Haha
0
Hagić
1
Hmmm
1
Plač
0
Grrr
2
Molim?
3

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime