Upišite pravih pet slova i dočekat će vas lijepo iznenađenje! Čitatelje Dalmacije Danas časti najveći i najdugovječniji hrvatski skandi-magazin 50 SKANDI, enigmatski dvotjednik koji će ovog lipnja obilježiti 27 godina neprekidnog izlaženja! 

50 SKANDI svojom nepobjedivom formulom osvaja rješavače još od 15. lipnja 1994., a riječ je o uvjerljivo najkvalitetnijem magazinu sa skandinavkama u Hrvatskoj, koji je suvereno preživio bezbrojne pokušaje imitacija.

Poštovani čitatelji, dovoljno je da nabavite novi 684. broj 50 SKANDI (upravo na kioscima!), okrenete 11. stranicu, te da isključivo kemijskom olovkom ili flomasterom ručno upišete pravih pet slova konačnog rješenja (osobno ime našega najpopularnijeg kviz-voditelja) u kvadratiće popularne skandi-kameleonke, te da negdje na istu stranicu dopišete svoje ime, prezime i adresu!

Potom točno rješenje od 5 slova, te vlastito ime i prezime, snimite mobitelom (i to tako da se uhvati cijela gornja polovica stranice lista!), te fotografiju pošaljite na mail:info@kviskoteka.hr 

Pažnja: jedna fotografija može se poslati samo jednom (i, naravno, osvojiti samo jedan dar!).

Spremili smo lijep poklon iznenađenja za svakog tko, poštujući propozicije, pošalje točan odgovor! 

50 SKANDI vas časti, uživajte!

Moja reakcija na članak je...
Vau
2
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
1
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime