WILD WEST, Burger & Steak House, novo top mjesto, vratit će vas u vrijeme kauboja i Divljeg zapada.  Vrhunski specijaliteti, svježe meso iz domaćeg uzgoja.

Wild West, nova je originalna priča koja nam stiže iz Trogira. Tematski uređen restoran koji vas zasigurno neće ostaviti ravnodušnim kako svojim jedinstvenim interijerom tako i okusima koji izlaze iz njihove kuhinje pod budnim okom chefa Borisa Zrnića.

Veliki izbor burgera, steakova… točenih piva i sve to po izuzetno povoljnim cijenama, garancija su zadovoljnih gostiju i još boljih recenzija.

“Iako smo novootvoreni restoran možemo sa sigurnošću reći da smo pokrenuli nove trendove u Trogiru i okolici, a prije svega drago nam je što su gosti prepoznali izniman trud koji svakodnevno ulažemo ne bi li zadovoljili i one najzahtjevnije. Bez obzira na teška vremena uzrokovana pandemijom  COVID-19 naši gosti s punim povjerenjem uživaju jer imamo sve preduvjete za učiniti vaš posjet našem restoranu sigurnim.”

Možemo sa sigurnošću reći da je Trogiru nedostajalo jedno ovakvo mjesto za druženje bilo da je riječ o dnevnim marendama, ručku ili večernjem izlasku.

Podsjetite nas na adresi Kralja Tomislava 1A, 21220 Trogir. Info i rezervacije 021 317 112.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime