Već dvije godine, u centru Splita, na adresi Andrićeva 3, odmah uz najpoznatiji splitski park Đardin, nalazi se slastičarnica Waffle express.

– Bubble waffle otkrili smo u Londonu, iako su možda još poznatije na istoku nego u Europi, a za razliku od običnih vafli, bubble su drugačije teksture. Izvana su hrskave, a iznutra sočne i mekane. Služimo i slatke i slane.

Na pitanje čim se sve mogu puniti – vlasnici Waffle expressa su se nasmijali:

– Ma čime vam god padne na pamet, ali idemo redom. Waffle se mogu posuti samo šećerom ili cimetom, ali najčešće se ipak traže punjenja s nutellom, plazma keksom, orasima. Ili kombinacije: Banana Split u koju ide nutella, sladoled vanilija, banana, šlag i preljev. Takvih kombinacija ima mnogo, Raffaelo, M&M tj. Kinder, Giotto itd, a nazivaju se prema određenim brandovima čokoladica koje se u waffle stavljaju. No, naši kupci vole i waffle s voćem kao što je “šumska bomba” u koje ide svježe šumsko voće.

Akcija dva za 25 kuna

Slane bubble waffle izgledaju poput samostalnog obroka. U posljednje vrijeme, najviše se traži “hot dog”, punimo ga sirom ili mozzarellom, a postoje i različiti preljevi. Imamo i novu akciju: Jedan za 15, a dva za 25 kn!

Od slanih waffli, popularan je “Dalmatino” kojeg ćemo servirati tako da wafflu od slanog tijesta napunimo pršutom, mozzarellom, mileramom, cherry rajčicama i rikulom. Osim pršuta postoje i waffli s kulenom, te pizza varijanta, ali naravno, možete odabrati i opciju “sam svoj majstor” te u ovu slasnu deliciju složiti punjenje po vlastitom izboru.

– U ovom “novom normalnom” vremenu, domaće i strane goste želite iznenaditi i nečim novim?

– Tako je. Uskoro ćemo obogatiti našu ponudu popularnim američkim palačinkama, a s kakvim sve dodacima, nećemo još reći. Neka vaši čitatelji sami otkriju!

Moja reakcija na članak je...
Vau
3
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
1
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime