Close Menu
DALMACIJA DANASDALMACIJA DANAS
  • Naslovnica
  • Dalmacija
    • Split
    • Obala
    • Zagora
    • Otoci
    • Marjan
    • Naši ljudi
    • Štorije
    • Cooltura
  • Vijesti
    • Hrvatska
    • Svijet
    • Tech & Biznis
    • Vrijeme
    • Crna kronika
    • Znanost
    • Kultura
  • Sport
    • Hajduk
    • Nogomet
    • Košarka
    • Ostali sportovi
  • Relax
    • Glazba
    • Showbizz
    • Foto đir
    • Gastro
    • Zabava
    • Zdravlje
    • Fashion & lifestyle
  • Specijali
    • Vaše vijesti
    • Životinjski kutak
    • Vijađ
    • Dvi-tri riči
    • EX CATHEDRA
    • #TvojeMisto
    • Zdravlje - Priska Med
    • PEČAT OD VRIMENA
    • Na današnji dan
    • IZGUBLJENO-NAĐENO
    • Stara splitska prezimena
    • Razredi s osmijehom
    • Najbolje iz Dalmacije
    • Kako su nastali splitski kvartovi
  • Kolumne
    • ANTONIO KULAŠ
    • DANIJEL KRAJINOVIĆ
    • HRVOJE ZNAOR
    • JURICA GALIĆ JUKA
    • KATA MIJIĆ
    • MARIJA PARO
    • MATE BOŽIĆ
    • MARIO TOMASOVIĆ
    • MENTALNO ZDRAVLJE
    • MIRELLA MEIĆ
    • MIŠO ŽIVALJIĆ
    • NIKOLA BARBARIĆ
    • RADE POPADIĆ
    • TRINAESTO PRASE
    • ŽANA PAVLOVIĆ
Facebook Instagram YouTube WhatsApp
DALMACIJA DANASDALMACIJA DANAS
Facebook Instagram YouTube WhatsApp X (Twitter) RSS
  • Naslovnica
  • Dalmacija
    • Split
    • Obala
    • Zagora
    • Otoci
    • Marjan
    • Naši ljudi
    • Štorije
    • Cooltura
  • Vijesti
    • Hrvatska
    • Svijet
    • Tech & Biznis
    • Vrijeme
    • Crna kronika
    • Znanost
    • Kultura
  • Sport
    • Hajduk
    • Nogomet
    • Košarka
    • Ostali sportovi
  • Relax
    • Glazba
    • Showbizz
    • Foto đir
    • Gastro
    • Zabava
    • Zdravlje
    • Fashion & lifestyle
  • Specijali
    • Vaše vijesti
    • Životinjski kutak
    • Vijađ
    • Dvi-tri riči
    • EX CATHEDRA
    • #TvojeMisto
    • Zdravlje - Priska Med
    • PEČAT OD VRIMENA
    • Na današnji dan
    • IZGUBLJENO-NAĐENO
    • Stara splitska prezimena
    • Razredi s osmijehom
    • Najbolje iz Dalmacije
    • Kako su nastali splitski kvartovi
  • Kolumne
    • ANTONIO KULAŠ
    • DANIJEL KRAJINOVIĆ
    • HRVOJE ZNAOR
    • JURICA GALIĆ JUKA
    • KATA MIJIĆ
    • MARIJA PARO
    • MATE BOŽIĆ
    • MARIO TOMASOVIĆ
    • MENTALNO ZDRAVLJE
    • MIRELLA MEIĆ
    • MIŠO ŽIVALJIĆ
    • NIKOLA BARBARIĆ
    • RADE POPADIĆ
    • TRINAESTO PRASE
    • ŽANA PAVLOVIĆ
DALMACIJA DANASDALMACIJA DANAS

VRIJEME JE ZA PRAVU PIZZU Redovi u Vukovarskoj, posjetili smo popularni Pizza Place Kebabsito Plus

[FOTO] "Dok sam radio sezone izmislio sam je od ponekih namirnica koje sam imao za izradu pizza s menija. Pelat, sir, šunka, kulen, vrhnje i masline..."
SPONZORIRANI SADRŽAJ2. ožujka 2023. 11:22
Podijeli
Facebook Twitter Telegram WhatsApp E-mail adresa

Nakon objavljenog prvog članka o otvaranju novog mjesta za sve ljubitelje pizze na Vukovarskoj odlučili smo isti posjetiti i sami. Nakon što smo došli na lokaciju dočekao nas je popriličan red za naručiti pizzu za van. Ugledao nas je i vlasnik Robert koji je došao do nas i upitao nas sa smješom koju pizzu želimo. Nakon što smo mu spremno rekli pizzu kebab, koja je spoj njegovog popularnog Kebabsita i novootvorene pizzerie dobacio nam je -  "Mogao sam i mislit" (smijeh).

Pozvali smo ga da ga upitamo par pitanja.

Pizza Place Kebabsito  1
GALERIJA
Kliknite za pregled

Roberte, jel inače ovakav red za pizzu?

Pa više-manje je. Često bude za vrijeme ručka  i u večernjim satima. Ima tu i dostava pa se sve skupi u isto vrijeme.

Koja je pizza najpopularnija?

Ova koju ste i sami naručili(smijeh). Pizza Kebab je stvarno najtraženija, a onda pizza Natali.

Za pizzu Kebab smo čuli da je izvrsna i najpopularnija zato smo i došli probat, a šta je pizza Natali?

To vam je moja pizza. Dok sam radio sezone izmislio sam je od ponekih namirnica koje sam imao za izradu pizza s menija. Pelat, sir, šunka, kulen, vrhnje i masline.

Zašto Natali?

Tako mi se zove mlađa kćer koja se rodila malo prije otvaranja pa sam je nazvao po njoj.

Jeste zadovoljni rezultatima?

Ma jesam naravno. Malo mi za sriću triba..(smijeh)

Otvorili ste Kebabsito, sada pizzeriju Kebabsito Plus. Što je slijedeće?

Burek.

Ozbiljno?

Pa ako bude sreće i zdravlja onda sigurno da da. Onaj pravi masni burek (smijeh).

Želimo vam sreću u tome.

Hvala vam puno.

Evo nama naše pizze Kebab.  Uuuu ovo dobro izgleda.. Hvala ti Roberte na vremenu. Nećemo te zadržavati javit ćemo ti dojmove kad je probamo, al' na prvu izgleda odlično.

Hvala Vama na dolasku. Ma izgleda i na drugu odlično!

Moja reakcija na članak je...
Ljubav
9
Haha
4
Nice
2
What?
3
Laž
3
Sad
1
Mad
18
Facebook Twitter Whatsapp Telegram
NAJNOVIJE VIJESTI
(FOTO) UŽIVO S PROKURATIVA: Advent otvoren, večeras Ružica Čović!
20
sat
(FOTO) UŽIVO S PROKURATIVA: Advent otvoren, večeras Ružica Čović!
Sveti Nikola danas stiže u Mall of Split, najmlađe očekuje slatko iznenađenje!
21
sat
Sveti Nikola danas stiže u Mall of Split, najmlađe očekuje slatko iznenađenje!
Ružica Čović & bend otvaraju Advent na Prokurativama: Detaljan program blagdanskog "it-spota"
2
dan
Ružica Čović & bend otvaraju Advent na Prokurativama: Detaljan program blagdanskog "it-spota"
Zimska čarolija u Strelitziji: Radionica vijenaca koja pretvara dom u najljepšu blagdansku priču
2
dan
Zimska čarolija u Strelitziji: Radionica vijenaca koja pretvara dom u najljepšu blagdansku priču
Najukusniji Advent u Zori Biloj: Gastronomski prosinac prepun posebnih događanja
2
dan
Najukusniji Advent u Zori Biloj: Gastronomski prosinac prepun posebnih događanja
DALMACIJA DANAS
Facebook Instagram YouTube WhatsApp X (Twitter)
  • Uvjeti korištenja
  • Pravila o privatnosti
  • Prodaja i marketing
  • Impressum
  • Kontakt stranica
  • Cjenik
© 2025 Dalmacija danas. Sva prava pridržana.

Upišite što tražite i kliknite na tipku Enter za početak pretrage. Kliknite tipku Esc za prekid.