Ukoliko ste u potrazi za lokacijom gdje ćete se osjećati kao u legendarnoj seriji Kafić „Uzdravlje“, gdje konobar uvijek zna što pijete po načinu kako ste tog dana ušetali, gdje se jednako dobro možete provesti pijući omiljeni kofeinski napitak, ali i navečer uz čašu vina ili koktel, Vintage Bar je pravo mjesto za vas.

Vintage Bar je uistinu idealno mjesto za uživanje i druženje, u dobrom društvu ili sam, od prve jutarnje kavice, preko pauze na poslu pa sve do afterwork zaslužene stanke.

Stil koji nikada ne izlazi iz mode pretočen u topao i moderno uređen ambijent, mjesto je gdje se izrazito pazi na detalje i higijenu a sve to uz nasmijan tim, dobitni su aduti Vintage bara.

Ipak još jedan adut imaju koji je vjerojatno i najvažniji. Ekskluzivno u Vintage baru se služi i može probati talijanska Buscaglione kava, nova na našem tržištu, ali s dugogodišnjom tradicijom na talijanskom tržištu, ustvari sinonimu za najbolji espresso.

Buscaglione kava priprema se i peče u najmodernijom tvornici pokraj Rima od 1899. godine. Ova kava je jedinstvena jer se svaka vrsta kave peče zasebno kako bi se u potpunosti razvila i sačuvala aroma kave. Nakon toga se miješa po tradicionalnoj recepturi, a uspjeh se krije u svakoj savršenoj šalici Buscaglione espresso kave.

Velika nagradna igra Vintage bara, traje od 10. lipnja – 10. srpnja za sve goste neovisno o visini računa. Vintage nagrađuje s čak 4 različite nagrade pozamašnih količina. Glavna nagrada je vikend odmor u kući s bazenom, zatim 2 x 2 bona od 500 kuna u popularnoj Zari, 3 x 3 tretmana u hotelu Marvie te 4 x 4 Imuno boxa + 250 g kave.

Izvlačenje je javno, što je u današnje vrijeme bitno naglasiti jer ljudi su nepovjerljivi prema ovakvim većim nagradama, a osnovni razlog pokretanja nagradne igre je bio da stalne goste, buduće stalne goste, ali i sve ostale opuste i razvesele na svoj način, nakon ovih dugih mjeseci karantene i izolacije. Na sva pravila i preporuke stožera civilne zaštite strogo se pazi pa se gosti zaista mogu osjećati sigurno.

Vintage Bar lako je pronaći, niz Poljičku cestu na Splitu 3, kod križanja prema Trsteniku, točno nasuprot je poznata Lidl trgovina i iznad veliki parking i tu ste. Uvijek ima mjesta za dnevna i večernja druženja, uz dobru, modernu glazbu i velike nagrade!

Vidimo se u Vintage Baru, Poljička cesta 39, Split!

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime