Vapaj neutješne majke: “Mom sinu su trebali odrezati obje noge, na to nisam htjela pristati. Pomozite nam, znam da nam nećete okrenuti leđa”

- Više smo gladni nego siti. Imam još dvije kćeri, a ja sam sama sa djecom, kćeri su mi školarke, a ja tonem od muke, i problema, i stresova, rekla je očajna majka te priložila račun za Markicine medicinske potrepštine

Nije prvi put da se piše o majci Anđelki Andričić koja moli za pomoć pri liječenju svoga teško bolesnog sina Markice, koji od rođenja ima cerebralnu paralizu, a nakon trogodišnjeg bolničkog liječenja radi urinarnih infekcija dobio je sepsu i strašni dekubitis te su mu trebali odrezati obje noge u kuku.


Majka na tu visokorizičnu operaciju nije pristala, potražila je alternativna rješenja te vas moli za pomoć.

– Dragi moj narode, prisiljena sam malo, malo, pa davat, pa pisat ovo i slati Vam jer samo ste mi vi još preostali, jer život mog Markice u Zagrebu za institucije, nažalost, ne znači ništa.

Ja vjerujem da imate veliko srce i da ćete pomoći i da nećete mom sinu Markici okrenuti leđa ili ga ignorirati. Vjerujem u dragog Isusa i vašu plemenitu dušu i da ćete pomoći. Markica vas puno voli i pozdravlja. Moj sin je veliki heroj i bori se sa teškom bolesti. Zato, dragi narode, molim vas kao Isusa razapetog, pomozite i moj Markica će vam jednog dana uzvratiti tu veliku ljubav prema njemu, javlja MetkovićNews.

Obitelj Markice Andričića nalazi se u vrlo teškoj situaciji i svaka je pomoć dobrodošla.

Pored Markice Anđelka ima dvije kćeri školarke te tvrdi:


– Hvala vam na tome što spašavate život mom sinu jer da nije vas i dobri ljudi ja ne znam kako bi moj sin živio. Ja sam majka njegovateljica i dobivam 2500 kn i moj sin invalidninu, to nije dovoljno za dva tjedna za mog sina što mi treba za život. Više smo gladni nego siti. Imam još dvije kćeri, a ja sam sama sa djecom, kćeri su mi školarke, a ja tonem od muke, i problema, i stresova, rekla je očajna majka te priložila račun za Markicine medicinske potrepštine.

Financijski im možete pomoći uplatom na račun:Markica Andričić, Zagrebačka banka, HR 1023600003237802475
SWIFT/BIC: ZABAHR2X

Kontakt: Anđelka Andričić: 098/958 47 22
Adresa: 10360 Sesvete, 144. brigade Hrvatske vojske

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

1 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime