Koji od zanimljivih filmskih naslova odabrati za povratak u kino? Pretpremijera najiščekivanijeg filmskog naslova ove godine – trilera Tenet redatelja Christophera Nolana – neka vam bude visoko na listi prioriteta. Iako nitko ne zna točnu radnju filma, svi napeto iščekuju vidjeti što je ovaj genijalac snimio. Budite među prvima u svijetu koji će pogledati ovaj naslov koji će, nesumnjivo, ostati zapisan u filmskoj povijesti.

A Oscarom nagrađeni Russell Crowe oduševit će vas u eksplozivnom psihološkom trileru temeljenom na eskalaciji banalne prometne svađe. Film Bijesan premijerno se počinje prikazivati od 26. kolovoza. A također premijerno od toga dana možete pogledati romantičnu glazbenu dramu Još uvijek vjerujem temeljenu na istinitoj priči o glazbeniku Jeremyju Campu, njegovom ljubavnom putovanju i gubitku.

Na kino programu su i naslovi koji su bili aktualni prije nego su kina morala privremeno zatvoriti svoja vrata: cijela obitelj će uživati u animiranim avanturama Naprijed ili Sonic: Super jež te u igranoj avanturi Zov divljine koja donosi dirljivu priču o psu Bucku i njegovim pustolovinama. Na programu su i akcijski film s Vinom Dieselom – Bloodshot, akcijska komedija Zločesti dečki zauvijek te horor Otok fantazija za sve ljubitelje ovog filmskog žanra. Dan kasnije, četvrtak, 27.8., donosi još jednu premijeru koja će oduševiti i djecu i odrasle – Crvencipelica i 7 patuljaka! Radi se o princezi koja se baš ne uklapa u svijet slavnih princeza i sama traži svoj put. Film je sinkroniziran i na taj način prilagođen i za one najmlađe.

Koji god naslov odabrali, sigurni smo da će vas povratak u omiljena kino sjedala odvesti, barem na dva sata, u opuštajuću i uzbudljivu filmsku dimenziju. Uživajte.

Ulaznice kupite on-line i to što prije, kako biste osigurali željena mjesta. Cineplexx će vrata otvoriti uz detaljno pridržavanje svih preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite, a pozivaju i sve gledatelje da budu odgovorni i pridržavaju se svih mjera.

Vidimo se u Cineplexxu u City Centeru one!Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime