Na Skupštini Hrvatskog nogometnog saveza govorio je i poseban gost, dopredsjednik Uefe i predsjednik Njemačkog nogometnog saveza Reinhard Grindel.

Prvi čovjek saveza zemlje svjetskih prvaka poručio je preko službene internet stranice HNS-a:

“Jaka UEFA znači da u svim zemljama, od malih do velikih, svi surađuju i svi se brinu za dobar razvoj nogometa.”

“Nogomet ovisi o potpori državnih institucija, a posebno o potpori lokalnih sredina pri gradnji nogometnih igrališta. Za bilo koji nogometni savez to bi bilo previše. Investicija u nogometna igrališta je dobra investicija jer tko pridonese tomu da se mladi bave sportom trebat će graditi manje bolnica, jer odgaja zdravu naciju koja neće imati probleme s pretilošću i drugim bolestima”, rekao je Grindel.

Nije preskočio ni novog starog predsjednika HNS-a

“Ovo je prigoda se zahvalim Davoru Šukeru, svom kolegi u Izvršnom odboru Uefe, na dosadašnjoj odličnoj suradnji. Davor Šuker predsjednik je vrlo važne Nogometne komisije. Teško da smo mogli naći primjereniju osobu za tu poziciju, ne samo zato što ga cijenimo kao nogometaša svjetske klase već i zato što u traženju rješenja uvijek unosi stajališta igrača”, rekao je.“Želimo li velike uspjehe, mora postojati jedinstvo baš kao u nogometnoj momčadi. To želim i vama u Hrvatskom nogometnom savezu – da se nogomet i dalje razvija u ovoj prelijepoj zemlji i da se dalje razvijaju nogometni klubovi”, zaključio je Grindel, prenosi tportal.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0