“Disco baba” najnoviji je spisateljski uradak prvog pera splitske komedije Arijane Čuline. Ovog puta na sebi svojstven način – duhovito i bez dlake na jeziku, progovara o činjenici da je danas jednostavno zabranjeno ostariti. Poduzimamo sve da bi ostale vječno mlade, da nas ne ispljunu, ne odbace ko staro gvožđe.

Disco baba odlučila je odbaciti dosadan, učmali život u kojem bi trebala još sam strpljivo sačekati svoj sudnji dan. Disco baba odlučila je postati DJ. Uzor joj je Tina Turner.

Kroz predstavu Arijana Čulina kao spisateljica i glumica priča o svemu što se promijenilo otkad je bila mlada i s nostalgijom se prisjeća mladih dana i odlazaka u disco. Predstava će nas i velikim glazbenim hitovima vratiti u 80-e no ipak u nešto drugačijem humorističnom ruhu.

– Sretni smo što je Split dobio jednu malu scenu koja nama izvođačima i autorima pruža mogućnost izvođenja velikih predstava koje ćemo igrati za Vas, našu dragu i vjernu publiku. Ova mala scena podsjeća na stari šekspirijanski teatar u kojem ćemo se zajedno smijati i radovati – kaže Čulina.

– Drago nam je da naša kazališna sezona kreće dalje komedijom Arijane Čuline “Disco baba” za koju znamo da će oduševiti publiku. Mi ćemo se potruditi da poštujući sve epidemiološke mjere omogućimo našim posjetiteljima što ugodnije provedenu večer – rekla je Iris Burić, UC Kolektiv

Komediju “Disco baba” pogledajte 23. i 24 listopada s početkom u 20 sati (petak i subota), te 25. listopada (nedjelja) s početkom u 18 sati.

Zbog velike potražnje za ulaznicama blagajna “Teatra na kraju grada” (Kopilica 24) za predstavu “Disco baba” otvara već sutra – petak 16. listopada i radit će svaki dan (uključujući nedjelju) u radnom vremenu od 15 do 19 sati.

Cijena ulaznice iznosi 90 kuna.
Ulaznice možete i rezervirati na broj telefona 091 9720 540.


Moja reakcija na članak je...
Vau
3
Haha
2
Hagić
2
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime